kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Hangi Avrupalı

Bursa 4. dakikada golü atınca, oy sayımında olan iki başkan adayı maça gelmediler. İyi ki yarı Bursalı sayılan yeni başkan Canaydın, bu oyunu seyretmedi. 5-0'ın rövanşı bu olmamalıydı.

G.Saray ikinci yarıda, ilk yarıdan biraz ders almış gibi oynadı. Ama maçın 10 dakikası dışında mantıksız bir futbol seyrettik. Bursasporlular forvette boşa kaçan biri oldu mu, hemen topu oraya atıyorlar. G.Saray ise nedense çakılı defans ile bu gezintileri ilk yarıda sadece seyretti. Adam markajını bile unutmuşlar. Avrupa takımı olmak bu mu?

Arif nasıl beleşçi?
Bursaspor'da kendi kalecileri ile defans oyuncuları Mustafa çarpışıyor. Bu dönen topa Arif vuramıyor. İlk yarı sadece Arif 3 kez olmadık gol fırsatlarını harcadı. Hani beleşçiydi? Günümüz defansı en çok verkaçlardan korkuyor. Çünkü kart ve penaltı dahil her tuzak bu verkaçlarda. Ama Arif ile Serkan sadece bir kez bu yoruma başvurdular. G.Saray nasıl bir dünya takımı ki, bunlar uygulanmıyor? Ve her maçta da G.Saray'ın oyunu güzelleştiren kalitesi düşüyor. Acemiler mangası gibiydi sarı-kırmızılılar.

Maçın ilginç adamları Bursalı Fatih ile G.Saray'dan Victoria'ydı. Fatih 90 dakika en tehlikeli pasları verdi. G.Saray'ın yediği golde Bülent nedense korner atışına gitti, Bursa'dan kontratak geldi. Emre ile Victoria örtüşemeyince Capone ile oynayan Fatih dalıp golü attı. Forvette bir tek gözüpek G.Saraylı yoktu. Arif, Serkan ve Berkant hem üst üste oynayıp birbirlerini marke ettiler, hem de paslaşamadılar. Hava topu da kapamadılar. Onlara Capone ve Batista da eklendi.

Artık depara kalkmalı
Batista ilk fırsatta çıkarıldı. G.Saray maçı değişimlerle kurtardı. Bursa'nın golünde bir oranda hatası olan Victoria ilk golde forvetlere ders verir gibi ileri ileri fırladı. O dakikaya kadar bütün hava toplarını rahatsız edilmeden toplayan kaleci Serdar ilk kez yürekli bir oyuncunun inançlı ve gözüpek gelişiyle karşılaştı. Victoria topa vururken kaleciden yumruğu suratına yedi. Hakem hemen penaltıyı verdi. Kaleciye havada en ufak bir temasa faul veriliyor. Kaleci özgürlüğünü bozmadan topa vurana yumruk indirince, bu beceriksizliğin karşılığı penaltıdır. Yani G.Saray'da 4 pasif forvetin yapamadığını sadece cesaretiyle Victoria başardı. Kaleciye en ufak bir temas olsa penaltı verilmezdi.

G.Saray'ın ikinci golü çok ilginçti. Hasan kaleciyle son adam arasına top yuvarladı. Hasan dahil 2 G.Saraylı ve 5 Bursalı var. Top hepsinin arasından Arif'i buldu. Fiziği bu yıl yetersiz kalmasına rağmen topu koklama özelliği olan Arif golü attı. İlk kez Berkant'la da verkaç yapabildiler.

G.Saray'ın 3 günde bir maçları bitince yeniden bir revizyonla depara kalkması lazım. Çünkü şu andaki futboluyla bu ligi taşıyamaz.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır