kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Santimetrekare hesabını siz yapın

Şallı'nın tazminat davasına cevap veren Aktan, "Giysili santimetrekareleri, hep çıplak santimetrekarelerinin gerisinde kalmış sözümün kanıtı bunlardır" diyerek, SABAH'ta yayınlanan haberdeki fotoğrafları kanıt olarak gösterdi

Manken Ebru Şallı ile spiker Ümit Aktan arasındaki kavga alevlendi... Her şey, Aktan'ın geçen Mayıs ayında piyasaya çıkardığı "SpiKeriz" kitabındaki iddialarla başladı. TGRT Spor Servisi Müdürlüğü'ne başladığı sırada, aynı kanalda spor haberlerini sunan Şallı ile aralarındaki konuşmayı, kitabında "Bir de konuşabilse" başlığıyla toplayan Aktan, "Giysili santimetrekareleri, hep çıplak santimetrekarelerinin gerisinde kalmış" ifadesini kullandı. Şallı'dan "cahil spiker" olarak söz eden Aktan, ünlü mankenin şimşeklerini üzerine çekti. Bunun üzerine Şallı, Aktan'a 35 milyar liralık manevi tazminat davası açtı.

İstanbul 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülmeye başlayan davada Ebru Şallı'ya cevap veren Ümit Aktan ise kitaptaki iddialarını savunarak, "Giysili santimetrekareleri, hep çıplak santimetrekarelerinin gerisinde kalmış" sözüne kanıt olarak da, Sabah Gazetesi'nde 12 Aralık'ta yer alan dava ile ilgili haberdeki fotoğrafları kanıt olarak gösterdi. Aktan, Şallı'ya verdiği cevapta, kitabında, uzun yıllarını gazete ve televizyonlara vermiş bir gazeteci olarak spikerliğin nedense bilgiye ya da düzgün konuşmaya değil de, fiziğe endeksli olduğunun eleştirisini yaptığını belirterek, "Eğitimli sunucuların yerine 'bazı özel nedenlerle' mankenlerin neden sunuculuk yapmasına niçin izin verildiğini sorguladım" dedi.

Aktan, "Şallı'nın beni tanımadığı yalandır. Çünkü ben göreve geldikten sonra onu kovdum" dedi ve manken Ebru Şallı'nın kendisini sevgilisi Harun Tan'a tehdit ettirdiğini de öne sürdü.

Nejdet ÇOKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır