kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kaçarken gazeteciye çarptılar!

Yeşim Salkım'ın bulunduğu cip bir muhabire çarptı. Olayın kapanması için gazeteciye 5 milyar ve ev teklif edildiği iddia ediliyor

Baltalimanı Şaziye Bar'da eğlenen Yeşim Salkım ve aşk yaşadığı iddia edilen Selhan Aloğlu önceki gün çıkışta saat 05.10'da görüntü almak isteyen basını karşılarında görünce paniklediler. Salkım'la görüntülenmek istemeyen Aloğlu, bir taksiye binerek uzaklaşmaya çalıştı. Tam bu sırada cipi kullanan yakın arkadaşı Ankaralı Volkan Büyükhanlı, içinde Salkım'ın da bulunduğu 34 SSA 67 plakalı cipi gazetecilerin üzerine sürdü. Fotoğraf çekmeye çalışırken cipin üzerine geldiğini fark etmeyerek kaçamayan Hürriyet muhabiri Halit Aydıngöz, çarpmanın şiddetiyle kaportanın üzerine düştü ve yaralandı. Florence Nightingale Hastanesi'ne kaldırılan Aydıngöz'ün sol dirseğinde çatlak ve sol omzunda da kırık tespit edildi.

Olaydan sonra Aydıngöz'ü ziyaret eden Şaziye Bar'ın bodyguardları ve Aloğlu'nun adamları tarafından, yaralı gazeteciye haberi yayınlamaması için 5 milyar lira para ve ev teklif edildiği öne sürüldü. Gazetecinin teklifi reddetmesi üzerine sinirlenen şahısların "Haber çıksın, o zaman görürsün" diye tehdit savurduğu da iddialar arasında. Halit Aydıngöz, Salkım, Aloğlu ve Büyükhanlı'dan davacı oldu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır