kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Teoman'ı hiç böyle görmediniz

Ünlü rock'çı Teoman başrolünde oynadığı "Mumya Firarda" filminde kılıktan kılığa giriyor. Mit ajanı Ahmet'i oynayan Teoman, Kahire'de devam eden çekimlerde Araplar'ın geleneksel entarisine büründü!

Türk-Mısır ortak yapımı olarak çekilen "Mumya Firarda" filminin çekimlerine Kapadokya ve İstanbul'dan sonra Kahire'de devam ediliyor. Yönetmenliğini Murat Aktaş'ın üstlendiği 2.5 milyon dolar (yaklaşık 3 trilyon lira) bütçeli film çılgın tempolu bir komedi. Nurgül Yeşilçay, Nurseli İdiz, Selami Şahin, Tarık Pabuçcuoğlu, Tuba Ünsal, Şebnem Dönmez, İlhan Şeşen gibi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip filmin en büyük yıldızı ise rock şarkıcısı Teoman...

DUBLÖR KULLANDI
İlk kez bir filmde rol alan Teoman Kahire'de gerçekleşen müthiş hareketli aksiyon sahnelerinde kılıktan kılığa giriyor. Önceki gün gerçekleşen çekimlerde Teoman'ın Araplar'ın geleneksel giysisine bürünmesi sette ilginç görüntülere sahne oldu. Teoman ile Selami Şahin'in çevresini saran Mısırlı figüranlar şarkılar söyleyip oynamaya başladılar. Selami Şahin, Arapça bildiği için herkesle çok rahat diyalog kurarken Teoman her zamanki gibi "cool" tavırları ile dikkat çekti. Çekimleri Kahire'de, dünyanın ikinci büyük film stüdyolarında gerçekleştirilen filmin tehlikeli sahnelerinde Teoman yerine dublör görev aldı.

Bir arabanın patlama ile yakıldığı sahnelerde Teoman'ın kullanacağı arabayı Mısırlı bir figüran kullandı. Teoman çekimi uzaktan izlemeyi tercih ederken Selami Şahin arabanın içindeydi! Yönetmenliğini Murat Aktaş'ın yaptığı "Mumya Firarda" 2,5 milyon dolarlık dev bütçesiyle de dikkat çekiyor. Türkiye ile birlikte 23 ülkede gösterime girecek olan filmin Mısır çekimleri 15 gün daha devam edecek. Mumya Firarda çılgın tempolu bir komedi. Selami Şahin'in şarkıcılığa hevesli bir komiseri canlandırdığı filmde Tarık Pabuçcuoğlu da iktidarsız bir gangsteri canlandırıyor. Nurgül Yeşilçay ise Fatima adlı Mısırlı bir rehberi oynuyor. Filmde olaylar iktidarsız bir gangster rolündeki Tarık Papuçcuoğlu'nun yeniden erkekliğine kavuşmak için Mısır'dan bir mumya çaldırması ile başlıyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır