kapat
24.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hisarcıklıoğlu'na görülmemiş destek

Mayıs ayında yapılacak olan seçimli genel kurul öncesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na konsey üyelerinden görülmemiş bir destek geldi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'ün TOBB Ticaret Odaları Konsey toplantısında verdiği destek önergesinde, Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez'den Denizli Ticaret Odası Başkanı Nail Kalemci'ye, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı İskender Bayar'dan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ali Kilci'ye kadar konsey üyesi 30 oda başkanından 28'inin imzası bulunuyor. Önergede imzası bulunmayan kişilerden birinin Rifat Hisarcıklıoğlu, diğerinin de şu anda yurtdışında bulunan bir oda başkanı olduğu öğrenildi.

"Bir süreden beri özlediğimiz gibi Odalar Birliği Başkanlığı yapan camiamızın gurur kaynağı bizleri en iyi şekilde temsil eden Rifat Hisarcıklıoğlu'na tam destek verdiğimizi beyan ederiz" sözlerinin dikkat çektiği önergede Hisarcıkloğlu'nun açıklama yapması da istendi.

Bunun üzerine konuşma yapan Hisarcıklıoğlu, "Kendi delegesine güvenmeden başka oyunlarla, başka tezgâhlarla buraya gelinebilir mi? Bu koltuğa oturmak isteyenler alttan yukarı doğru gelmelidir. İnşallah genel kurulumuz ve konseylerimiz layık olanı, haklı olanı yapacaktır" dedi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır