kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Deprem konutları zenginlerin dağevi oldu
Yüzlerce insanın hayatını kaybettiği, evlerin kağıt gibi dağıldığı 12 Kasım Bolu depreminin ardından devlet yaraları sarmak için kolları sıvadı. Önce çadırlar kuruldu. Ardından prefabrike konutlar inşa edilerek, depremzedeler yerleştirildi. Daha sonra Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Düzceliler'e...
Tüm Metin

  Kadrolu bebekler annelerine kavuştu
Geçim sıkıntısı, ahlaki değerlerdeki çöküntü ya da istenmeyen gebeliklerden ötürü terk edilen bebek sayısında artış yaşanıyor. Bakamayacaklarını anladıkları için doğumdan hemen sonra bebeklerini terkeden annelerin sayısı her geçen gün artıyor. İstanbul'un en büyük doğumhanelerinden Zeynep Kamil Hastanesi...
Tüm Metin

  Kadın, dayağı saklıyor
Türkiye'de acil servislere "Kaza geçirdim, düştüm" diye başvuran kadınlardan beşte birini kocalarından dayak yiyenler oluşturuyor. Kadınların yediği dayağı saklaması yüzünden şiddet şiddeti doğuruyor. Kadın bir tokata razı olduğunda bir dahaki sefere tekme, sonra da öldürme geliyor.
Tüm Metin

  Ölüme açıldılar
İstanbul Avcılar'da ailelerinin evlenmelerine karşı çıkması üzerine kaçan Mehmet Temur (18) ile Emine Yıldırım (17) denize açıldıkları sandaldan atlayarak intihar etti. Görgü tanıklarının birbirlerine sarılarak denize atladıklarını söylediği gençlerin cesetleri tüm aramalarına rağmen bulunamadı.
Tüm Metin

  Öğretmene demir çubukla dayak!
Uşak Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi Dokuma Bölümü 1. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki İ.C. tartıştığı Kimya öğretmeni Nazmi Kılıç'ı (45), 1 metrelik inşaat çubuğu ile dövdü. Yüzüne aldığı darbelerle yaralanan. Nazmi Kılıç, Uşak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Tüm Metin

  Esenler Otogarı'nda çatışma: 2 ölü
Olay şöyle gelişti: Dün saat 16.00 sıralarında Serhat Patnos ve Star Diyarbakır firmaları çalışanları arasında müşteri yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın bir süre sonra çatışmaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman Balcı (31) ve Yılmaz Cantürk yaralandı. Esenler Özel Ömür Hastanesi'ne kaldırılan Balcı...
Tüm Metin

  Dua ediyorsak, kötü futbolcu muyuz?
Yabancılar istavroz çıkarıyor ama sorun olmuyor." Fevzi'nin transferinden sonra kaleyi devretmek zorunda kalan Ömer, irticacı yakıştırmalarını ağır dille eleştirdi. İçini döken Ömer Çatkıç, şöyle konuştu: Üzerimizde bu kadar gelmelerine anlam veremiyorum. Önce yabancı futbolculara baksınlar.
Tüm Metin

  BBG = Hakaret kavga, küfür !
Yayınladığı günden beri çeşitli tartışmalara neden olan "Biri Bizi Gözetliyor (BBG)" programı, bu kez Kanal 6'ya ceza getirdi. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), programın, "genel ahlak, toplum huzuru ve Türk aile yapısına aykırı" olduğu gerekçesiyle Kanal 6'ya 7 gün yayın durdurma cezası verdi.
Tüm Metin

  Akbank'taki ihtilâf Sabancılar'a yaradı
Daha sonra, Sabancı Ailesi, bankanın çoğunluk hisselerine sahip oldu. Kadir Has ise, elinde bulunan %.'luk hissenin sahipliğini sürdürüyor. Adana'da, Kayserililer'in öncülüğünde gelişen sanayi, ticaret hayatına da canlılık getirdi. 1945 yılında, II. Dünya Savaşı'nın sona ermesiyle birlikte...
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Şans topunda 5+1 bilen 5 kişi, 83 milyar 575 milyon 780'er bin lira kazandı. 5 bilenler 974 milyon 150'şer bin, 4+1 bilenler 56 milyon 700'er bin, 4 bilenler 6 milyon 830'ar bin, 3+1 bilenler 2 milyon 710'ar bin, 3 bilenler 730'ar bin, 2+1 bilenler 905'er bin, 1+1 bilenler 440'ar bin lira alacak.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır