kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Bugün sevdikleriniz ve ailenizle ilgili sorumluluklarınız gündeme gelebilir. İçe dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap verin.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerle iş konusunda yeni fikirler üretebilirsiniz.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçerek güvenlik duygunuzu tatmin etmek isteyeceksiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Oldukça duyarlı ve girişimci bir gün. Yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli motivasyona sahipsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular bu gün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gündesiniz. Tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Bedensel ve ruhsal sağlığınıza özen gösterin.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Kendinizi sosyal ortamlarda mutlu hissedebileceğiniz bir gün. Hedeflerinizi iyi belirleyerek geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında başarı görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içine giriyorsunuz. Ön planda olmak sizin için önemli ve bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek istiyorsunuz. Bu tavrınız maddi kazanç sağlayabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Kendinizi yeni ve merak ettiğiniz konulara yönlendireceksiniz. Yabancı ülkelere ve kültürlere ilgi duyabilir bu motivasyonla seyahatler planlayabilirsiniz. Duygusal yaşantınızda olumlu bir devre.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
İş konusuna detaylara önem verin.Yeteneklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz işlerde özellikle başarılı olabileceğiniz görülüyor. İşlerinize gösterdiğiniz özeni vücudunuza da göstermeyi ihmal etmeyin.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Enerjinizi yaratıcı konulara yönlendirebilirsiniz. Toplantılar ve zevkli yolculuklar gündeminizde yer alıyor. Duygusal ilişkilerde her zamankinden daha başarılı ve şanslı olacaksınız.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır