kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu kadarla bu kadar
G.Saray Teknik Direktörü Lucescu, Barcelona yenilgisinin ardından SABAH'a yaptığı özel açıklamada, "Elimizden gelen herşeyi yaptık. Ama yetmedi" dedi. "Biz çeyrek finale çıkacağımıza inanıyorduk" ifadesini kullanan Romen teknik adam şöyle devam etti: "Futbolcularım sahada gerekeni yaptı.
Tüm Metin

  Vedat Bayram'ın 22. gurur abidesi
İstanbulfValisi Erol Çakır, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet Yıldırım, Gençlik Spor İl Müdürü Vedat Bayram ve çok sayıda konuğun da katıldığı törende Bakan Ünlü, spor tesisi yapmanın bir ibadet olduğunu dile getirdi.
Tüm Metin

  G.Saray'ı kıskandım
Kadıköy Kız Lisesi'nin düzenlediği panele katılan Beşiktaş'ın üç yıldızı Tümer, Tayfur ve İlhan Mansız, G.Saray'ın Avrupa'daki başarısından, Beşiktaş'taki başkanlık yarışına kadar ilginç açıklamalar yaptı. G.Saray'ın Avrupa'daki performansını değerlendiren Tümer şöyle konuştu: "G.Saray'ı tabii ki kıskandım.
Tüm Metin

  Bilgili Büyük Kulüp'te gövde gösterisi yaptı
Seçimde başkan Serdar Bilgili'yi destekleyecek olan Beşiktaşlı Armatör ve İşadamları, dün Büyük Kulüp'de Başkan Bilgili'ye yemek verdi. Bilgili'nin listesinde yer alacak olan Gündüz Kaptanoğlu'nun evsahipliği yaptığı yemeğe Turgay Ciner, Zafer Yıldırım ve Nevzat Demir de katıldı.
Tüm Metin

  Lorant çark etti
Malatyaspor beraberliğiyle şampiyonluk şansını azaltan ve oynadığı kötü futbolla eleştirilen F.Bahçe'de, teknik direktör Lorant tepki çeken 4 forvetli oyun sisteminden vazgeçti. Alman hocanın bu kararında ise kötü futboldan çok başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme etkili oldu.
Tüm Metin

  Efes geri döndü
Maça çok iyi başlayan Efes, özellikle Mehmet Okur'un mükemmel performansıyla skoru sürekli önde götürdü. Mehmet Okur, ilk 5 dakika içerisinde kaydettiği 12 sayıyla (3 üçlük) takımını sırtladı. 4.dakikada 12-2 önde olan temsilcimiz, ilk çeyreği 19-15 ileride tamamladı.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
NBA'de Sacramento, Houston'ı 110-87 ile aştı. Hidayet 32 dakikada 12 sayı, 8 ribaundla oynadı. NBA'in internet sitesinde soruları yanıtlayan Hido, "En çok annemin peynirli böreğini özlüyorum" diye konuştu. Diğer sonuçlar: Seattle-G.State: 110-93, Utah-Detroit: 87-94...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır