kapat
21.03.2002
 GÜNAYDIN
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 İSTANBUL
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 SABAH
 FOTOMAÇ
 GÜNAYDIN
 ŞAMDAN
 CİNSELLİK
 EMİNE BEDER
 SABAH PAZAR
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Dua ediyorsak, kötü futbolcu muyuz?

Gaziantepspor'un ve Milli Takım'ın kalecisi Ömer Çatkıç, hakkında çıkarılan irticacı suçlamalarına tepki göstererek, isyan etti: "Maç öncesi dua okumam ve kale direklerini üflememin eleştirilmesine anlam veremiyorum.

Yabancılar istavroz çıkarıyor ama sorun olmuyor." Fevzi'nin transferinden sonra kaleyi devretmek zorunda kalan Ömer, irticacı yakıştırmalarını ağır dille eleştirdi. İçini döken Ömer Çatkıç, şöyle konuştu: Üzerimizde bu kadar gelmelerine anlam veremiyorum. Önce yabancı futbolculara baksınlar. Onlar her maç öncesi haç işareti yapıyorlar, istavroz çıkarıyorlar, golden sonra inançlarını simgeleyen seranomi yapıyorlar, bunlar sorun olmuyor. Bizim dua okumamız sorun oluyor. Bizlerin dua okuması kadar doğal ne olabilir. Dualarımız kimleri rahatsız ediyor ki...

İspanya'da Barcelona Başkanı, Xavi'yi 'kiliseye gitmemesi' halinde kadro dışı bırakacağını söylüyor. Dindar bir başkan, ateist bir oyuncusunu kiliseye gitmeye zorluyor. İnter'de forma giyen arkadaşlarım Emre ve Okan, her maçtan önce soyunma odasına papazın geldiğini ve diz çöküp dua ettiklerini söylüyor. Emre ve Okan tüm bunları hayretler içinde izliyorlar. Aynı şeyi bizimde düşünmemiz niye imkansız.

Aklımda sadece Dünya Kupası var. Tek amacım Gaziantepsporlu bir kaleci olarak Güney Kore'ye gitmek. Kadro dışı ve yedek kalınca çok teklif geldi. Gidebilirdim ama 3 yıllık sözleşmem var. Gaziantepspor'a para kazandırmadan gitmem. Gaziantepspor'da kalmak isterim ama bu şartlarda çok zor gözüküyor. Şartlar değişirse kalırım.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır