kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Ne şans varmış

Trabzon, Yozgat'ı yenerek derin bir 'Oh' çekti. Fakat yine taraftarlarına ecel terleri döktürerek... Maç süresince birçok atak girişiminde bulunan, inanılmaz pozisyonlar üreten takım Yozgat'tı. Öyle ki, ilk 10 dakikalık bölümde Yozgat'ın 3 net gol pozisyonu dışında bir de direkten dönen topu var.

Trabzon ne oynuyor, ne oynamak istiyor, anlayan varsa beri gelsin. 2-0 galip duruma geçtikten sonra bile iki pası bir arada yapamadılar. Savunma her zaman olduğu gibi yol geçen hanı. Özellikle 2. yarıda, kendi kalelerine çok yakın oynama yanlışı içinde göründüler. Yerleşme ve zamanlama hataları üst düzeyde olan savunma oyuncularının, topu kullanma becerileri de son derece kısıtlı olduğundan, bordo-mavili takım oyun kurmakta büyük zorluk çekiyor.

Sadece Marko&Gökdeniz
Orta alanda biraz Marko ve Gökdeniz dışında göze batan oyuncu yoktu. Gökdeniz, 90 dakika mücadele gücünü sahaya yansıttı ve driplingleriyle rakip savunmayı çok güç durumlarda bıraktı. Attığı 2 golle de maçın kahramanı oldu.

Ön liberoda görev verilen Mehmet, bu yerin, adamı değil. Kendi savunması arasına çok giriyor. Ve de aldığı topları olumlu kullandığını söyleyemeyiz.

İleride Hami, oyundan çıktığı ana kadar iyi göründü. Zafer ise futbolcu yetenekleri üst düzeyde olmasına rağmen kopuk kopuk oynamakta ısrarcı davranıyor.

Sonuç olarak bordo-mavili takım, dün şansının da yardımıyla 3 puan alarak, tehlikeli bölgeden biraz olsun uzaklaşmış oldu.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır