kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Daum: Arat'ın listesi cebinde
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum ilk kez kongre ile ilgili konuştu: "Serdar Bilgili'nin seçimi kazanacağına inanıyorum. Bu ekonomik krizde çok iyi işler yaptı. Bilgili, projeleri ile değerlendirilirse, seçimi kazanır. Hasan Arat'ın da, öğrendiğim kadarı ile cebinde teknik kadro listesi varmış. Benim Mayıs sonuna kadar sözleşmem var ve bu süre içinde görevimin başındayım."

Ceyhun ilk 11'e
Fenerbahçe Teknik Direktörü Lorant, geldiğinden beri hiç 11'e almadığı Ceyhun'u dün akşamki idmanda as takımda oynattı. Alman hoca orta sahayı Ceyhun, Simao, Abdullah üçlüsüyle kurdu. Bu oyuncuların önüne Revivo'yu yerleştirdi. Forvette ise sağda Serhat, solda Rapajç, ortada ise Andersson'u denedi.

Boğa, Samsun'a çıktı
İstanbulspor, Samsun'u deplasmanda rakibinin eski yıldızı Cenk'in golüyle vurdu: 1-0. Boğalar, böylece 8 maç aradan sonra dışarda kazanmış oldu

Gençler'e tavşan kanı
G.Birliği, Ç.Rize deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerken, bu sezon deplasmandaki 7. galibiyetini aldı. Rize ise 4 haftadır kazanamıyor

İstanbul'da kayak!
Türkiye'nin ilk yapay kayak pisti, Beykoz'da açıldı. Mahmut Şevketpaşa Köyü'nde yapılan plastik zeminli, 70 metre uzunluğundaki "dry ski" (kuru kayak) pistinin açılışını Devlet Bakanı Fikret Ünlü yaptı. Pistte birkaç kez kayan Fikret Ünlü, "Bu tür tesislerin çoğalmasını diliyoruz" dedi. Açılışa Spor İl Müdürü Vedat Bayram da katıldı.

2005 Türkiye'de
2005 Avrupa Bayanlar Basketbol Şampiyonası Türkiye'de yapılacak. Münih'te toplanan FIBA Yönetim Kurulu, Portekiz, Rusya ve Slovakya'yı eleyerek organizasyonu Türkiye'ye verdi. 2001 Avrupa Erkekler Şampiyonası'nı başarıyla düzenleyen Türkiye, böylece 2005'te de bayanları ağırlayacak. Şampiyonada ilk tur maçları Bursa Atatürk ve İstanbul Ayhan Şahenk, finaller de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak.

Boliç yine çaktı
İspanya Ligi'nde Boliç fırtınası sürüyor. F.Bahçe'nin eski golcüsü, Rayo Vallacano'nun Deportivo ile 1-1 berabere kaldığı maçta, takımına beraberliği getiren golü attı. Barcelona ise Real Betis'e 2-1 yenilince, Villareal'i 3-0 yenen Real Madrid maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. İtalya Ligi'nde ise lider Inter. takipçisi Juventus ile 2-2 berabere kaldı. Inter'de Emre ve Okan kadroda yoktu. Roma ise bugün Lazio ile karşılaşıyor.

Arçelik kısa kesti
Erkekler Voleybol Ligi'nde Arçelik, 57 dakika süren maçta İstanbul Belediyesi'ni 3-0 yendi. Diğer sonuçlar da şöyle: TED-Polis Akademisi: 1-3, Beşiktaş-Ankara SSK: 0-3, Erdemir-G.Saray: 3-0, F.Bahçe-Tokat Bl. Plevne: 3-0. Günün bayanlardaki tek maçında ise Eczacıbaşı, Karşıyaka'yı 3-0 yendi.

Telekom-Ş.Urfa: 1-3
2. Lig B Kategorisi Yükselme Grubu'nda dün oynanan tek maçta Ş.Urfa deplasmanda Türk Telekom'u 3-1 mağlup etti. Klasman gruplarında ise Y.Bosna, Z.Burnuspor'u, Sarıyer de Güngören Belediye'yi aynı skorla 2-0 yendiler. 3. Lig sonuçları da şöyle: Batman Bld.-İskenderun: 2-0, ESKİ-K.Ladik: 1-2, İzmit-Tepecik: 1-1.

Denizli-Göztepe
Süper Lig'de bugün saat 13.30'da 3 maç var. Ege derbisinde Denizlispor, sahasında Göztepe'yi konuk edecek. Maçın hakemi Sebahattin Şahin. Diğer maçlar da şöyle: Kocaeli-Bursa (İsmet Arzuman), Malatya-G.Antep (Metin Tokat)

İzmir'in dağlarında çiçekler açtı
Süper Birinci Lig'e çıkma mücadelesi yapan takımların maçında İzmir, tek golle kazandı. 2.Lig A Kategorisi'nde zirve yarışını etkileyen mücadelede İzmirspor, Sakaryaspor engelini Cüneyt'in penaltıdan kaydettiği golle aşmasını bildi. 2.Lig A Kategorisi'nde oynanan diğer karşılaşmada Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Elazığspor 0-0 berabere kaldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır