kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Daçka pürneşe

2.çeyrekten itibaren yağmur gibi üçlükler ve Jones'un pota altındaki üstünlüğüyle farkı açan Darüşşafaka, maç sonuna kadar galibiyeti korudu 82-68. Ligde 3.sırada bulunan Darüşşafaka, Türk Telekom'u 82-68 mağlup ederek olası bir play-off eşleşmesinde 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Karşılıklı basketlerle geçen ilk çeyrekte Daçka, dış atış ağırlıklı bir oyun sergiledi. 18-15'lik skoru bulan evsahibi takımda Jones'un 6 sayısı dışında kalan sayıların tümü üçlüklerden gelmişti. İkinci çeyrekte Jones'un pota altındaki üstünlüğü ve dışarıdan atılan şutlardaki isabet oranı maçı iyice Daçka lehine çevirdi. Telekom ise Murat, Radoseviç ve Jurkoviç dışında oyuncularından skor katkısı alamayınca farkın açılmasını engelleyemedi. Son 5 dakikadaki 16-4'lük seri devrenin 43-26 bitmesini sağladı

Fark 10 sayıya indi
3.periyoda iyi başlayan Daçka, 2.5 dakikada farkı 19 sayıya çıkardı. Ancak 3 dakikalık bir sürede 9-0'lık seri yakalayan Türk Telekom, bu çeyreğin bitine 4.5 dakika kala farkı 10 sayıya indirdi (37-47). Jensen ve Jones ile toparlanan Darüşşfaka son periyoda 58-44 önde girdi.

Son bölümde üstünlüğünü devam ettiren Darüşşfaka, bitime 5 dakika kala farkı yeniden 14 sayıya çıkardığında maçı da bitirdi ve sahadan 82-68 galip ayrıldı. Günün diğer maçında Ülker, deplasmanda Büyük Kolej'i 87-63 mağlup etti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır