kapat
10.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Camilla hamile

Ünlü magazin dergisi Globe'un haberine göre 54 yaşındaki Camilla Parker Bowles Prens Charles'tan çocuk bekliyor. Amerika'nın en çok satan magazin dergilerinden Globe son sayısının kapağına bu başlığı atarak gündeme oturdu.

İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın sevgilisi Camilla Parker Bowles'ın hamile olması ya da olmak istemesinin hem Kraliyet ailesi açısından hem de biyolojik açıdan sürpriz olacağı su götürmez.

CAHARLES'TAN BÜYÜK
Globe'un 53 yaşındaki Prens' ten 1 yaş büyük olan Parker'ın jinekoloğuna dayandırarak verdiği haber gerçekleşirse Kraliyet ailesine 3'üncü velihat gelecek. Leydi Diana'dan iki oğlu bulunan Prens Charles adı uzun yıllardır Camilla Parker ile anılsa da kamuoyunun önünde biraraya gelmemeye özen gösteriyor. Camilla Parker'ın 7 yıl önce boşandığı eşi Andrew Parker Bowles'tan Thomas ve Laura adlı iki çocuğu bulunuyor. Prens Charles'ın 1981'de evlendiği Lady Diana'dan çok daha önce de Camilla Parker Bowles'ı tanıdığı biliniyor. Charles'ın Diana ile olan evliliğinin bitmesindeki en önemli pay sahiplerinden biri olarak gösterilen Parker'ın Charles ile ilk kez geçtiğimiz Temmuz ayında kamuoyu önünde öpüşmesinden sonra evliliğe soğuk bakmadığını açıklaması, çiftin yakın zamanda nikah masasına oturabileceği yorumlarına yol açtı. Charles'ın da "Yaşım ilerledikçe evlilik konusunu daha fazla düşünmeye başladım" şeklindeki yorumları, uzatmalı sevgilisiyle olası bir evliliğe yeşil ışık yaktığı sinyalini verdi.

HALK ONA ISINDI
Camilla Parker'ı Prens Charles'ın sevgilisi olarak görmeyi reddeden İngiliz halkı da gittikçe müstakbel geline ısınmaya başladı. Geçtiğimiz yıl halkın yüzde 46'sı Prens Charles'ın yeniden evlenmesine karşı çıkarken bu yıl bu rakam yüzde 32'de kaldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır