kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Gruplar iyidir

40 bin F.Bahçe taraftarı, Rizespor maçı için cuma akşamı yine Şükrü Saracoğlu Stadı'nı doldurdu. Şampiyonluğa inanmış 10 binlerce taraftarının karşısında oynamak, her futbolcunun hayalidir. Bir de bunlara ek olarak, F.Bahçeli taraftarlar maçı çok iyi takip ederler. Olumlu ya da olumsuz tepkilerini anında ortaya koyarlar; kimin ne yaptığını çok iyi değerlendiren bir topluluktur F.Bahçe taraftarı.

Evet, herkes F.Bahçe'nin kötü futbol oynadığını söylüyor, memnun olmadıklarını belirterek şikayet ediyor. Bana göre, F.Bahçeli futbolcular, diğer takımların oyuncularından çok daha yetenekli. Neden bilemiyorum, bu oyuncular kendi şan ve şöhretlerine yakışır futbol sergileyemiyorlar. Bunu halletmek lazım. Eğer Lorant bunu çözebilirse, F.Bahçe'den kimse bu kadar şikayetçi olmaz.

Fener şampiyon olacak

Ben iddia ediyorum, bu kadar tenkit edilen F.Bahçe sezon sonunda şampiyon olacak. Çünkü bana göre F.Bahçeli futbolcular, bundan sonra istekli ve ısrarcı olmaları halinde kalan her maçı kazanacak güçte. Kimse, iyi futbola, kötü futbola fazla takılmasın. Sezon sonuna 9 lig maçı kaldığı için bundan sonra beni sadece kazanan takım ilgilendiriyor. Şunu unutmayın ki, bir futbolcu sahaya hata yapmamak için çıkarsa, hata yapma oranı yükseliyor. Hele hele bunun ucunda şampiyonluk olursa...

Dün F.Bahçe kongresinin birinci günüydü. Rahatsızlığımdan dolayı kongremi evde Lig TV'den izledim. F.Bahçe, camiasıyla, gelenekleriyle, iç yapısı Türkiye'nin en farklı takımıdır. Zaten gücü de buradan kaynaklanır. Yalnız kimse grupları inkar etmeye veya onları kötü göstermeye kalkmasın. Bugün o koltuklarda oturanları da göreve bu bazılarının beğenmediği gruplar getirdi. Ben tam 43 senedir F.Bahçe Kulübü'nün içindeyim. Tecrübemle rahatlıkla söyleyebilirim ki, gruplar F.Bahçe'ye her zaman yararlı olmuşlardır.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır