kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Keyif aldık

Müthiş, harika bir maç oldu. Oyundan büyük zevk aldım. Beşiktaş bu sezonun en kaliteli 90 dakikasını çıkardı. Top, iki kale arasında durmadan gidip geldi. Atılan gollerin dışında inanılmaz sayıda pozisyon vardı. Beşiktaş, hiç abartmıyorum, bir gol rekoru kırabilirdi. Ofansif zenginliği sınırsızdı. Bunda Yozgatspor'un oyunu çirkinleştirmeme düşüncesi de rol oynadı. Her pozisyonda tribünler ayaktaydı. İşte bu futbol insana keyif veriyor.

Goller, Ahmet Dursun&İlhan Mansız ortak yapımıydı. Bu ikili müthişti. Ahmet Dursun'u bugüne kadar hiç böyle istekli görmemiştim; attığı gollerin dışında da harika oynadı, sahanın her tarafında vardı. Bu kez İlhan'la da çok iyi anlaştılar. Beşiktaşlılar'a müjde; Tamer kendini bulmuş. Sağ kanadı çok iyi kullandı. Kafasını kaldırıp mükemmel ortalar yaptı. Takımın yediği ilk golde hatalıydı ama hemen sonra Ahmet'e attırdığı golle kendini affettirdi. Daha önce de yazmıştım, Tamer'de ısrar şart. Beşiktaş'ın başka alternatifi yok.

Yine Myhre klasiği!
Tümer dün akşam gol atamadı ama pek çok pozisyonda imzası vardı. Baya durgundu. Beşiktaş bu kadar gol pozisyonuna girerken, ilginçtir, Baya ortalıkta yoktu. Futbolcuların hiçbiri bir hafta sonra oynanacak G.Saray maçını düşünmüyordu; bu maça mükemmel konsantre olmuşlardı. Basit hatalardan kötü goller yemelerine karşın oyunu hiçbir zaman bırakmadılar.

Yine tipik bir Myhre golü izledik. Gereksiz yere kale çizgisinin dışına seyahate çıktı, topu da ağlarında gördü. Daum'un işine karışmak haddimize mi, herhalde bir bildiği var. Ronaldo'nun olmayışı, defansın dengesini altüst etmişti. Bu nedenle de Yozgat, hiç de küçümsenmeyecek sayıda gol pozisyonu buldu. Erman bir gol pası verdi ama 30 top kaybetti. Yapma be Erman. Beşiktaş gol yemeden oyuna başlarsa rahat edemiyor, muhakkak avansını verecek. Ama her takım Yozgat değil.

Derbi öncesi Beşiktaş'ın üstün form tutması sevindirici. Ancak defanstaki sorunlara mutlaka çözüm bulunması gerekir. Ve Myhre de artık hatalı gol yeme alışkanlığından vazgeçmeli.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır