kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Sanal doğum günü
Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili, eksperlerin 2.5milyon $ değer biçtiği, kulübün resmi internet sitesi www.besiktasjk.com.tr 'nin 1. doğum gününü medyayla birlikte kutlayacak. Swissotel'de bu sabah 10.00'da yapılacak kutlamada Başkan Bilgili, Beşiktaş'taki kurumsallaşma ve modernleşme hakkında bilgi de verecek. Bilgili bu toplantıda seçim çalışmaları ile ilgili soruları da yanıtlayacak.

Hasan Arat'tan atak
Kongre yaklaşırken çalışmalarını hızlandıran başkan adayı Hasan Arat, yarın 13.00'te Çırağan Otel'de basın mensupları ile sohbet toplantısı yapacak. Hasan Arat salı günü ise Beşiktaş Kulübü'nün kalbi olarak nitelenen çarşıya inecek.

Arat bunun ardından, başkan Serdar Bilgili'ye yakınlığı olarak bilinen, kapalı tribünde çarşı olarak adlandırılan taraftarların kurduğu 1903 Beşiktaşlılar Derneği'ni ziyaret edecek.

Güreşçilere ödül Tencere seti
Uluslararası Yaşar Doğu Turnuvası, Ankara'da devam ediyor. GSGM tarafından bu yıl ilk kez ilk 3 sırayı alan güreşçilere dolar ödülünün yanı sıra, sponsor bir şirketin de tencere seti vereceği belirtildi. Türkiye'nin yanısıra, 22 ülkeden toplam 156 sporcunun katıldığı turnuvada dün grup maçları ve yarı finaller yapıldı. Turnuvanın finalleri ve kapanış töreni de bugün gerçekleştirilecek.

Eczacı kısa kesti
Voleybolda dün bayanlarda 6, erkeklerde 1 maç oynandı. Bayanlarda Eczacıbaşı, Ankara SSK'yı 3-0 yenerkeny, diğer maçlarda şu sonuçlar alındı: G.Saray-TED Kolejliler: 3-0, 75.Yıl-Ank.İller Bankası: 1-3, T.Telekom-V.G.Sigorta: 1-3, Numune-Karşıyaka 1-3, Kocaeli-Göztepe: 3-1. Erkeklerde de Sentim, evinde Ankara SSK'ya 3-0 yenildi.

Altay, Sivas'ı beşleyip rahatladı
İkinci Lig A Kategorisi'nda geçen hafta Adanaspor'a 6-1 yenilen Altay, dün evinde oynadığı maçta Sivas'ı 5-3 yenerek rahat nefes aldı. İkinci Lig Klasman Grubu'nda dünkü sonuçlar da şöyle: Kartal-Sapanca: 4-0, Ankara DS-Karabük: 0-0. Üçüncü Lig'de de şu sonuçlar alındı: ASKİ-Bayburt: 1-1, D.K.Pınar-Şanlıurfa Belediye: 0-2, BatmanfBelediye-GASKİ: 1-0, SeyhanfBelediye-Zonguldak: 3-0, Kayseri Elektrik-Niğde: 1-1, Bursa Merinos-Muğla: 3-1, Gebze-Pendik: 1-0.

Federasyonda kritik toplantı
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul'da kritik bir toplantı gerçekleştirecek. Levent'teki binada saat 13.00'de başlayacak toplantıda bazı yönetim kurulu üyelerinin, "Futbolda şike çetesi" iddiaları ile ilgili rahatsızlıklarını gündeme getirecekleri öğrenildi. Yönetim kurulu Üyesi Levent Kızıl, yönetimin genel tavrı nedeniyle rahatsızlıkları olduğunu belirtirken, başkan Haluk Ulusoy, "Bazı arkadaşların sıkıntıları olabilir. Bu sorunları gidermeye çalışırız" dedi.

Efes Pilsen hesap peşinde
Basketbol, lider Efes Pilsen, bu sezon ligde tek yenilgisini aldığı Darüşşafaka'yı konuk ediyor. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadelenin başlama saati 17.00. Bu maçtan önce G.Saray ile Büyük Kolej saat 14.30'da karşı karşıya gelecek

Samsun 43 gün sonra
Samsun, ligde 6 hafta sonra 3 puan yüzü gördü. En son 43 gün önce F.Bahçe'yi yenen kırmızı-beyazlılar, son 4 haftadır kazanamayan G.Antep'i Mehmet Yılmaz'la devirdi.

Hakan siftah yaptı
İngiltere Ligi'nde Blackburn, Bolton ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, Hakan Ünsal ilk kez Blackburn formasını giydi. Sarı kart cezalısı Tugay'ın oynamadığı maçta, milli futbolcumuz 65'te yerini Duff'a bıraktı. Blackburn'den 20'de Cole kırmızı kart gördü. İtalya Ligi'nde ise Parma'nın, dün Chievo ile yapacağı maç, rakibinin Kongolu oyuncusu Mayele'nin trafik kazasında ölmesi sebebiyle 13 Mart'a ertelendi.

Rakip karıştı
Türkiye'nin Dünya Kupası'ndaki rakiplerinden Kosta Rika'da federasyon başkanı ve yönetim kurulu istifa etti. Özel maç tarihlerindeki anlaşmazlık nedeniyle böyle bir karar alınırken Medford'un da finallere katılamayacağı açıklandı.

Hızlı Türk!
TOMSFED tarafından düzenlenen 'Şampiyonlar Şampiyonası Indoor Otomobil Yarışları' dün başladı. İlk gün sadece Türkler start alırken, Hakan Tolun 1. oldu.

Ferrari önde başlıyor
F1'de Avustralya GP'si sıralama turlarında Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Rubens Barrichello, 1.25.843'lük zamanıyla ilk sırada yer aldı ve bugünkü mücadeleye "Pole Position" da başlamaya hak kazandı. Takım arkadaşı M.Schumacher 2, Ral Schumacher ise 3.sırada yer aldı.

Kaf Kaf'ın günü
Türkiye Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka, Beşiktaş engelini 65-64 ile geçti. Maçın son saniyelerinde Beşiktaş, Umut Tınay ile yakaladığı galibiyet fırsatını kullanamadı. Ankara'daki maçta ise ligin dibinden kurtulma savaşı veren TED Kolejliler, son haftaların formsuz takımı F.Bahçe'yi nefes kesen mücadelede 73-71 mağlup etti. Maçın ilk yarısını da 45-41 önde bitiren evsahibi ekipte Bekir 28 sayı üretti.

Hidayet sıfır çekti
NBA'de bu sezon 57 maçta 10 sayı ortalaması yakalayan Hidayet, ikinci kez bir maçı sayı atamadan tamamladı. Hido, Kings'in G.State'i 116-108 yendiği maçta 11 dakika oynadı. NBA'de sonuçlar: Philadelphia-N.Jersey: 110-102, Toronto-Portland: 81-91, Boston-Charlotte: 87-100, N.York-Seattle: 89-87, Detroit-Orlando: 110-102, Chicago-Washington: 90-81, Denver-Memphis: 96-83, Lakers-Indiana: 96-84.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır