kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

İlk raund Cansun'un

23 Mart'taki seçim kongresi öncesinde Mali Genel Kurul'da icraatını anlatan Mehmet Cansun, "Ekonomik krizde bir Galatasaray mucizesi yarattık" dedi

Kongreye 777 üye katıldı
Galatasaray Kulübü'nün olağan Mali Genel Kurulu dün Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda yapıldı. 14 Temmuz 2001'de yapılan seçimle işbaşına gelen başkan Mehmet Cansun ve yönetimi, kongre üyeleri karşısında verdikleri ilk sınavda adeta gövde gösterisi yaptı. İlk kez 777 üyenin katıldığı Mali Genel Kurul, 23 Mart'taki seçim kongresi öncesinde Mehmet Cansun yönetimi için adeta güven oylaması oldu. Sabah saat 10.30'da başlayan mali kongrede salon tıklım tıklım doldu.

Cansun'la icraatın içinden
Mehmet Cansun, göreve geldiğinden bu yana gerçekleştirdiği 7 aylık icraatını kürsüde anlatırken, yapılanları da barkovizyon gösterisi eşliğinde kongre üyelerine izletti. G.Saray Kulübü'nün mali yapısını anlatan Cansun, borçlar ve alacaklarla ilgili olarak da ayrıntılı açıklamalar yaptı. "Ekonomik krizde bir Galatasaray mucizesi yarattık" diyen Cansun, "Kulübümüzün 7 yıl sonraki borçları bile konuşuluyor. Ama bu dönem içindeki alacaklarımızdan söz eden yok" ifadesini kullandı.

'Dünyada ilk 5'e gireriz'
G.Saray Kulübü'nün 2001 yılı bütçesi oybirliğiyle ibra edilirken, Cansun ve ekibi ayakta alkışlandı. Kulübün, 2002 haricinde uzun vadeli olarak 66.3 milyon dolar borcunun olduğu, buna yakın da çeşitli kalemlerden gelir elde edileceği ifade edildi. 2002 yılı bütçesi 99 trilyon lira olarak öngörüldü. Cansun, yaptığı konuşmada genel kurul üyelerine teşekkür ederken, "Birlik olduğumuz takdirde hiçbirşey bizi zedeleyemez. Elele verirsek, dünyanın en büyük 5 kulübü arasına gireriz" dedi.

'Borçlar ödenecek'
23 Mart'taki kongrede Cansun'un karşısına rakip olarak çıkacak olan Özhan Canaydın da, "Cansun güleç, bense asık suratlıyım. Ama G.Saray'a hizmet anlayışımızda ikimiz de aynıyız. Birbirimize hiç kırılmadık. Kardeşçe mücadele edeceğiz. Biz göreve gelirsek, kulübe nakit girdisi yapacağız ve kronikleşmiş borçların tamamını ödeyeceğiz" diye konuştu.

Levent TÜZEMEN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır