kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Ülker'e moral

Bursa ekibi, maça "Nasıl olsa yeneriz" diye başlayınca Ülker devreyi 12 sayı önde bitirdi. Oyak 2.yarı Bora ile farkı eritti ama atı alan Üsküdar'ı geçti
Hafta içinde İspanya'da Tau Ceramica'ya 101-69 yenilen Ülker'in Oyak karşısında zorlanacağını düşünüyorduk. Ama hayatta bazı kötülükler, iyilikleri getiriyor. Ülker de hafta içindeki bu kötü yenilgiden ders almış olacak ki dün son dönemde yaptıklarının aksine mücadele edip savunma yaptılar.

2 aydır oyunlarında büyük yükseliş gözlemlediğim Oyak Renault, Ülker'in Avrupa Ligi yenilgisiyle ters motive olmuş. "Nasıl olsa yeneriz" mantığıyla daha önce güzel yaptıkları savunmayı unutup oyun disiplininden koptular. Böyle olunca da baştan geriye düştükleri maçta yetişebilmek için oyunu telaşa soktular. Ülker'in maçın ilk periyodunda elde ettiği 12 sayılık farkı da ancak 4 sayıya indirebildiler.

Oyak'ın büyük hatası
Oyak'ta Blackwell'in maçı ağırlaştırması takımının aleyhine oldu. Halbuki Ülker'in geri gelmede sıkıntı çektiğini bilmeleri gerekiyordu. Daha sonra oyuna giren Bora Sancar, hem oyun kurucuların bir maç üzerindeki etkinliğini gösterdi hem de oyuncuları boyları kısa diye dışlayanlara iyi bir ders verdi. Oyaklılar, maçın başında tercihlerini Bora'dan yana kullansalardı maç böyle bitmeyebilirdi.

Turuncu-yeşillilerdeki en büyük değişiklik koç Murat Didin'in Quadre Lollis, kaptan Harun, Goljoviç ve Stelmahers'e fazla zaman vermesiydi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır