kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

atv'den 2 süper dizi daha

1- "Kumsaldaki İzler" Başrolde Kadir İnanır
Küllenmeye yüz tutmuş bir aşkın yeniden alevlenmesini anlanatan, kısa sürede ekrana damgasını vuracak dizinin başrollerinde Kadir İnanır ve Esra Özmen var. Starları buluşturan süper dizi "Kumsaldaki İzler" 5 Mart Salı günü atv ekranında izleyenlere "merhaba" diyecek. Başrolünü Türk Sineması'nın ünlü ismi Kadir İnanır ile sahnedeki başarısını ekrana taşıyan Esra Özmen'in paylaştığı dizi büyük bir sevdanın öyküsünü anlatıyor.

BÜYÜK BİR AŞK YENİDEN ALEVLENİYOR
Necef Uğurlu'nun yazdığı bu sürükleyici dizide geçmişin külleri altında hala sıcaklığını koruyan büyük bir aşk, beklenmedik bir olayla tekrar canlanıyor. Yıllar önce ayrılan Yalçın ile Meltem'e kader bir şans daha tanıyor. Bir sahil kasabasında otel işleten Yalçın, kadınlar için gözde bir bekar olmasına rağmen, yıllar önce ayrılmak zorunda kaldığı Meltem'i kalbinden bir türlü atamıyor. Zengin bir işadamıyla evli olan Meltem bir gün kocası ile bu kasabaya geliyor. Ve...

Veli Çelik'in yönettiği "Kumsaldaki İzler"in diğer rollerini Semih Sergen, Güven Hokna, Levent Özdilek, Engin Şenkan, Kamil Sönmez, Ekrem Bora, İpek Tenolcay, Fatma Karanfil ve Ebru Akel paylaşıyorlar.

2- "Asmalı Konak"
Sevdanın, ihtirasın ve gücün aynı potada eridiği dizide Özcan Deniz oynuyor...

atv ekranlarında 10 Mart Pazar günü başlayacak "Asmalı Konak"ta Özcan Deniz ile genç kuşağın yükselen yıldızı Nurgül Yeşilçay rol alıyor.

Çekimlerinin bir bölümü New York'ta yapılan "Asmalı Konak" babasından güçlü bir ailenin reisliğini miras alan Nevşehirli Seymen Karadağ ile sevdalandığı resim öğrencisi güzel Bahar'ın öyküsünü anlatıyor...



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır