kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hattatlar'ın evi önünde yol kavgası

ANAP eski Milletvekili Hamdi Eriş'in oğlu işadamı Nazmi Eriş arkadaşı Emrah Hattat'ın doğum gününe giderken tartıştığı bir grupla kavga etti. Çıkan olayda 8 kişi gözaltına alındı.
Olay dün gece ünlü işadamlarından Hattat Ailesi'nin evinin önünde meydana geldi. Eriş, doğum günü kutlaması için Hattat Ailesi'nin Gaziosmanpaşa'daki evine giderken Köroğlu Caddesi'nde yol verme yüzünden bir grupla tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yanında eşi bulunan Eriş ruhsatlı silahı ile havaya 2 el ateş etti. Daha sonra Hattat'ların evine giren Eriş'i takip eden grup da eve girmeye kalktı. Hattatlar'ın evinde bulunan Özel güvenlik görevlileri ile biraz ilerde olan Hollanda Büyükelçiliği'nde koruma görevi yapan polisler olaya müdahale etti.

İFADELERİ ALINDI
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevkedilirken kavgaya karışanlardan 8 kişi gözaltına alındı. Nazmi Eriş, grubun saldırısı sırasında kafasından ve vücudunun değişik yerlerinden yaralandı. Nazmi Eriş ve olaylara tanık olan Hattat Ailesi'nden Emrah Hatat'ın da aralarında bulunduğu bazı aile fertleri ifade vermek üzere Emniyet'e götürdü. Olay sırasında havaya ateş açan işadamı Nazmi Eriş hakkında da "Meskun mahalde ateş etmek" suçundan işlem yapılacağı öğrenildi.

Göksel ÇAĞLAV-Doğu DOLANER



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır