kapat
03.03.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

900'lü tecavüz

Sakaryalı galerici, 900'lü sohbet hattında tanıştığı26 yaşındaki A.V. adlı kıza tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Galerici "Sadece taciz ettim" dedi
İstanbulda 900'lü sohbet hattında çalışan A.V. adlı genç kız, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne başvurarak bir hafta önce tecavüze uğradığını söyledi. Genç kız, telefonda tanıştığı kişinin Bahçeköy'de kendisine tecavüz ettiğini ve zorla cep telefonunu aldığını öne sürdü.

EROTİK SOHBET
Bunun üzerine Gasp Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, genç kızın verdiği ifadeler doğrultusunda S. C. adlı genci Sakarya'daki evinde gözaltına aldı. Oto galerisi sahibi S. C. İstanbul'a getirildi. Caner, emniyet müdürlüğünde verdiği ifadede A.V. ile 900'lü sohbet hatlarında tanıştığını belirterek, "Her gece onunla uzun erotik sohbetler yapıyorduk. Zamanla aramızdaki samimiyet ilerledi. Bir gün ona kendisini çok merak ettiğimi, görmek istediğimi söyledim. Kabul etti. Bana İstanbul'da buluşacağımız adresi verdi. Hemen yola çıktım. Verdiği adreste A.V. beni bekliyordu. Birlikte biraz dolaştıktan sonra bir bara gittik, bir şeyler içtik. Başbaşa samimiyeti iyice ilerlettik. Daha sonra bardan çıkıp Bahçeköy'e gittik. Aramızda daha önce erotik sohbetler yaptığımız için Bahçeköy'de onunla sevişmek istedim. Ancak kendisine kesinlikle tecavüz etmedim. Sadece cinsel tacizde bulundum" dedi.

Gasp suçlamasını da reddeden Caner, "Zorla bir şeyini almadım" diye konuştu. Genç galericinin üzerinde yapılan aramada ise A.V.'ye ait cep telefonu bulundu. S. C. 'in sorgusu sürüyor.

Mustafa ŞEKEROĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır