kapat
26.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Elele zafere

"Golü atacak oyuncumuz yoksa, taraftarı, yöneticisi, teknik adamıyla beraber atmalıyız o golü. Biz zor günlerin takımıyız. Türkiye'deki düşmanlarımız bile bizi destekleyecek."

21.45'te Ali Sami Yen'de
Galatasaray Teknik Direktörü Mircea Lucescu, bugün 21.45'teki Liverpool maçı öncesi bomba gibi açıklamalar yaptı. Emre, Ümit Karan, Capone, Bülent Akın, Sergen, Murat Sözkesen ve Batista'yı oynatamayacak olan sarı-kırmızılıların hocası, "Liverpool'u mutlaka yenmeliyiz. Golü atacak oyuncumuz yoksa, ya da sahadakiler atamazsa, teknik heyet ve taraftarlarla hep birlikte bu golü atmalıyız. Eksiklerimiz var. Ama diğer oyuncularımızın da değerleri ortada" dedi

'En önemli ve en zor maç'
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki en önemli ve en zor maçına çıkacağını kaydeden Lucescu, "Bu 90 dakika, kulübün Avrupa geleceğini de etkileyecek. G.Saray zor günlerin takımıdır. Bizi geçen yıl çeyrek finale götüren kazanma ve yola devam etme hırsı en büyük silahımız. Liverpool çok iyi bir ekip, çok değerli oyunculara sahip. Hiçbir avantajımız yok. Ama güçlü yanlarımızı ve rakibin zaaflarını biliyoruz. Oyun disiplinine sadık kalıp bunlardan yararlanacağız" diye konuştu

'Herkes için oynuyoruz'
Futbolcularını öven Lucescu, "Galatasaraylı futbolcular çok çalışıyorlar ve renk aşkıyla oynuyorlar. Biz, sınırlarımızı biliyoruz. Herkes de Galatasaray'ın nasıl mali zorluklarla kurulduğunu çok iyi biliyor. Owen'ın bir haftada kazandığı parayı Victoria bir yılda kazanamıyor" ifadesini kullanırken, ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye de taş attı: "Türkiye'deki düşmanlarımız ve rakiplerimiz de Liverpool önünde bizi destekleyeceklerdir. Çünkü Galatasaray, onların bir şey yapmadan Şampiyonlar Ligi'ne girmelerini sağlıyor."

Bülent: Savaşacağız
Kaptan Bülent ise "Liverpool maçı futbol için bir savaş olacak. Bunu kazanmak istiyoruz. Ligde yaşananları unuttuk. Tamamen Liverpool'a konsantre olduk. Hocamızın dediklerini harfiyen yerine getirir, mücadelemizi sonuna kadar yaparsak galipgeliriz. Eksiklerimiz olabilir. Ama sahaya 11 kişi çıkacağımız için sorun değil" dedi. Mondragon da "Gol kurtarmak benim işim. Bunun için buradayım" ifadesini kullandı.

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır