kapat
26.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Amansız takip

İstanbul Emniyeti kapkaç terörünün en yoğun yaşandığı 9 ilçenin cadde ve sokaklarında pusuya yattı. Polisler, kapkaççılara kesinlikle fırsat vermiyor!
İstanbul'da yaşanan kapkaç olayları kentte yaşayanların korkulu rüyası haline gelmiş, hukuki tartışmalara da neden olmuştu. Son birkaç vakada kapkaç kurbanlarının olay yerinde ya da hastanede yaşama veda etmesi büyük korku yaratmıştı. Zira geçtiğimiz yıl sadece Pendik'te 154 kapkaç vakası meydana gelmişti. Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi yetkilileri öncelikle kapkaç suçunun yoğun olduğu bölgeleri takibe aldı.

Ardından kentin geniş kapsamlı bir kapkaç haritası çıkarıldı. İstanbul'da suçun en çok işlendiği 9 ilçenin cadde ve sokaklarda pusuya yatan ekipler büyük bir kapkaççı avı başlattı. Polis ekipleri bu bölgelerde belirledikleri cadde ve sokaklarda pusu kurarak kapkaççılara kesinlikle fırsat vermiyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından çıkarılan haritaya göre Pendik, Küçükçekmece, Şişli, Eyüp, Bağcılar, Kadıköy Kartal, Ümraniye ve Üsküdar olmak üzere 9 ilçede kapkaç olayları yoğun olarak yaşanıyor.

Geçtiğimiz yıl polis kayıtlarına göre sadece İstanbul'un Pendik ilçesinde 154, Kartal ilçesinde 84, Kadıköy ilçesinde 65 ,Üsküdar ilçesinde 50, Şişli'de 40 olay, Bağcılar'da 39 Küçükcekmece'de 32 olay, Eyüp'de 31 olay ve Ümraniye'de 30 kapkaç olayı gerçekleşmiş!

Mustafa ŞEKEROĞLU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır