kapat
18.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Aurelio Trabzon'u sırtladı

Trabzon, haftalar sonra sahasında oynadığı İstanbulspor karşısında 3 puan alarak çıkışını sürdürdü. Dünkü maçta Aurelio'nun 1. dakikada attığı golle oyuna başlayan bordo-mavili takım, ilk yarıda oyunu rakip sahaya yığarak çok önemli gol pozisyonları üretti. Girilen bu gol pozisyonlarında özellikle Zafer son vuruşlarda büyük beceriksizlikler gösterdi.

Şurası bir gerçek ki, Trabzonspor'un sorunu öncelikle takım savunmasının istenilen düzeyde olmaması ve savunma oyuncularının bireysel hataları çokça yapmalarıdır. İstanbulspor'un ilk yarıdaki ataklarında Macit, Markov ve Kürşat anlaşılmaz biçimde çizgi halinde yakalandılar. Bu futbolcuların arkalarına atılan her topta İstanbulspor gol pozisyonları üretmeye başladı. İstanbulspor forvet oyuncuları daha akılcı ve becerikli olsalar, Trabzonspor çokça gol pozisyonuna girdiği bu maçta bile hüsrana uğrayabilirdi.

Forvette hatlar kopuk
Orta alanda Gökdeniz'in yokluğunda Aurelio maçın tartışmasız en önemli oyuncusuydu. Attığı iki gole ek olarak 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmadı ve takımına çok önemli katkıda bulundu. Jarro çok pas hatası yapıyor. 2-0 galip duruma geçtikten sonra bile aldığı topların büyük çoğunluğunu rakibe attı. Erman ise ilk yarıda daha pozitif bir görüntü ortaya koyarken, ikinci yarıda nedense oyundan düştü.

İkinci yarıda Trabzonspor oyunu kendi sahasında kabul ederek karşı ataklarla gol pozisyonu üretmeye çalıştı. Bir kez daha gördük ki, rakibin eksik kaldığı anlarda bile forvet oyuncularının pas iletişimsizliklerinin üst düzeyde olması yüzünden skoru arttıramadılar.

Sonuç olarak, bordo-mavili takım oyundaki olumsuz görüntülerini olumluya dönüştürdüğü takdirde üst sıralar için mücadelesini sürdürür. Yoksa galibiyet serisini devam ettirmeleri gerçekten zor görünüyor.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır