kapat
05.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bu leke silinmeli
Birinci Lig tarihinde en kötü dönemlerinden birini yaşayan ve arka arkaya aldığı yenilgiler sonrasında düşme hattı ile arasında 4 puan kalan Trabzonspor'da, şampiyonluklar yaşayıp efsane olmuş eski futbolcuların aralarında bulunduğu bir grup, bordo-mavili takımın güzel günlere ulaşması için güçlü bir oluşum...
Tüm Metin

  Lorant başarır
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, sarı-lacivertli takımda bugüne kadarki günlerini anlattı. Takımı, Denizli'den Oğuz Çetin'in çalıştırdığını hatırlatan Alman hoca, "Ben takımın başına geldiğimde çok iyi durumda futbolcular buldum. Sorunlar tabii ki var. Olacak da... Ama bu sorunları giderecek olan bizleriz.
Tüm Metin

  Jardel'i arıyorum
Lider Galatasaray'ın deplasman fobisi son sıradaki Antalyaspor'a karşı da sürünce Başkan Mehmet Cansun dayanamadı. İnanılmaz goller kaçırdıklarını belirten Cansun, "Gel de Jardel'i arama... Tabii ki arıyorum. Ama o maliyetiyle takımda kalması mümkün değildi. Bütün dengeleri alt üst ederdi.
Tüm Metin

  Süren: Oyum Canaydın'ın
G.Saray'ın eski başkanı Faruk Süren, önümüzdeki mart ayında yapılacak başkanlık seçimi öncesi ibrenin Özhan Canaydın'ı gösterdiğini söyledi. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin düzenlediği yemeğe katılan Süren, "Başkan adayı olarak şimdilik Özhan Canaydın ve mevcut başkan Mehmet Cansun var.
Tüm Metin

  Kartal'da Marinho krizi
Beşiktaş'ın yeni transferi Marinho, Beşiktaş ile yol ayrımına geldi. Ceylan Otel'de konaklayan Brezilyalı futbolcunun eşi Vivianne'nin kulüpten kendilerine önerilen ev ve arabayı beğenmediği; sürekli sorun çıkardığı belirtilirken, Marinho'nun da karısının baskısına dayanamadığı ifade edildi.
Tüm Metin

  En iyiler Kore'ye diğerleri tatile
Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2002 Dünya Kupası finalleri öncesi rakipleri takibe aldı. Güneş, bugün Suudi Arabistan-Brezilya maçını izlemek için Riyad'a gidecek. Daha sonra Çin'in iki özel maçını seyredecek. Tüm oyuncuların finallere hazır olmasını isteyen Güneş, "Dünya Kupası'na 20 oyuncu ve 3 kaleci götüreceğiz.
Tüm Metin

  Nazar değdi
Inter'de kadroya giremeyip Parma'ya transfer olan ve burada yükselişe geçen Hakan Şükür, 4-1 kazandıkları Brescia maçında sakatlandı. Arka adalesinde ağrıları ve kanama olan yıldız oyuncunun bugün MR'ının çekileceği ve kesin durumunun belli olacağı açıklandı.
Tüm Metin

  SHAQ Lakers'ı sırtladı gidiyor
NBA'de Batı Grubu'nun iki iddialı takımının maçında Los Angeles Lakers, deplasmanda Dallas Mavericks'i 101-94 mağlup ederken, dev pivotu Shaquille O'Neal'a dayandı. Ortabatı Grubu lideri Mavericks karşısında O'Neal 31 sayı, 13 ribaunt ve 3 asistle galibiyetin mimarı olurken, Kobe Bryant da 24 sayı...
Tüm Metin

  Kâbus devam ediyor
ABD, 11 Eylül saldırılarından sonra ne kadar değiştiğini gösterdi. Spor sahalarında polis görmeye alışık olmayan Amerikalılar, ülkenin en çok sevilen sporu Amerikan Futbolu'nun finali Süperbowl'u binlerce polis ve keskin nişancının kuşatması altında izledi.
Tüm Metin

  Batı'nın en iyisi Sacramento
Hidayet'in takımı Sacramento Kings, son iki sezonun şampiyonu L.A.Lakers'ı anketlerde de geçti ve 'Batı'nın En İyi Takımı' seçildi. NBA'in internet sitesinde yapılan ankete katılan 98 binden fazla basketbolseverin oylarının yüzde 52'sini Sacramento, yüzde 34'ünü Lakers alırken, Mavericks yüzde 7, Minnesota da yüzde 4'te kaldı.
Tüm Metin

  Beşiktaş'ı eler kupayı da alırız
G.Antepspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, geçen sezon G.Birliği'nde kazandığı Türkiye Kupası'nı bu sezon G.Antep'e getirmeye hazırlanıyor. Aybaba, kupanın çeyrek finalinde Beşiktaş ile yapacakları maçı kazanmanın planlarını yaparken, "Bana göre bu maç erken final olacak.
Tüm Metin

  Devlerin rakipleri belli oluyor
29 Ağustos-8 Eylül arasında ABD'nin Indianapolis kentinde yapılacak Dünya Basketbol Şampiyonası finallerinin kura çekimi bu gece 00.30'da yapılıyor. Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olarak ilk kez Dünya Şampiyonası vizesi alan 12 Dev Adam'ın ilk turdaki rakipleri belli olacak.
Tüm Metin

  Parma Terim'in peşinde
İtalyan gazetelerinin, kulübe yakın kişilere dayanarak verdiği haberlere göre, Parma yönetimi, Terim hakkında bilgi toplamaya başladı. Yöneticilerin bu doğrultuda Hakan ile bir dönem G.Saray'ın denediği Appiah ile görüşüp bilgi aldıkları öğrenildi. Kurallara göre bu sezona Terim...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır