kapat
05.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Üçüz gibi oldular
Podyumların 3 güzeli Çağla Şikel, Güzide Duran ve Şenay Akay... Üçü de kariyer basamaklarını aynı dönemde çıkmaya başladı. 97 Türkiye Güzeli Şikel'in popülaritesi Beyaz ile yaşadığı aşkla artarken, aslında yıllardır podyumlarda olan Duran ve Akay'ın yıldızı ancak geçtiğimiz yılın son aylarında parladı.
Tüm Metin

  Barış Manço gecesinde organizasyon rezaleti
Sony Müzik ve sanatçının eşi Lale Manço 3'üncü yılda Manço için farklı bir 'anma projesi' hazırladılar. Önce sanatçı adına kurulan vakfın harekete geçirilmesi için bir "Yüreğimizdeki Barış Şarkıları" albümü hazırlandı. Bu albümde Türkiye'nin kendi kategorilerinde bir numara olmuş isimleri söz ve müzikleri...
Tüm Metin

  'Emin adımlarla yürüyorum'
Henüz çok genç olduğunu ve daha yolun çok başında bulunduğunu söyleyen Cebeci, "Ben iki yıl önce müzik dünyasına adım attım. Merdivenleri ağır ağır ve emin adımlarla çıkıyorum. Amacım özel hayatımla değil, yaptığım işlerle gündemde olmak" diyor. Geçen iki yılda istediği başarıyı yakaladığını belirten Hilal Cebeci...
Tüm Metin

  Pınar Aylin'in bir kızı oldu
Ünlü sanatçı geçtiğimiz cumartesi günü Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nde sezaryen ile bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Pınar Aylin ve eşi, 3 kilo 200 gram ağırlığında, 50 santimetre boyunda dünyaya gelen kızlarına "Maya" adını verdi. Aylin'in doktoru Uğur Kal, anne ile bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
Tüm Metin

  Seren'in ayak parmağı kırıldı
Uludağ Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Seren'in durumuna doktorlar da hayret etti. Seren'in parmağının kırılmasına ayağına küçük gelen ayakkabı neden oldu. Seren kayak yaparken özel kayak ayakkabılarına rağmen ayak parmağını kıran ilk insan olarak tarihe geçti.
Tüm Metin

  Bir taşla iki kuş
90-60-90'lık vücudu ile Afrodit'i bile kıskandıran güzel manken havaların güzel gitmesinden de istifade ederek bol bol güneşlendi. New York'ta yaşayan ve annesi ile birlikte geldiği Antalya'ya hayran kalan Çek güzeli, iki günlüğüne geldiği Antalya'da tam bir hafta kaldı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır