kapat
05.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Nedret'i boğan ipi ben verdim

Sevgilisiyle birlikte komşusunu öldürmekten tutuklanan genç kızın itirafları tüyler ürpertti
Avcılarda bir çocuk annesi Nedret Abdullahoğlu'nu boğarak öldürdekleri iddiasıyle tutuklanan Bahar Karulman ve sevgilisi Eralp Erol hakkında idam cezası istendi. Bahar Karulman suçlamaları kabul etmedi ve "Sevgilimin tehdidiyle olaya karıştım" dedi. Eralp Erol ise "Benim olayla hiçbir ilgim yok" dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamade ise cinayetle ilgili olarak şu bilgilere yer verildi:

"Yaklaşık 2,5 yıldır sevgili olan sanıklar olay günü Bahar Karulman'ın evinde birlikte oldular. Ölen Nedret Abdullahoğlu'nu daha önce gören Eralp Erol sevgilisi Bahar'a komşularını gasp etmeyi teklif etti. Nedret'in kapısını çalan sevgililerden Bahar, komşusuna 'Annem bizi evde yakalamak üzereydi. Annemi atlatıncaya kadar 10 dakika sen de kalabilir miyiz?' dedi. Teklifi kabul eden Nedret Abdullahoğlu çifte kahve yapmak için mutfağa gittiği sırada, arkadan giden Eralp, bir çocuk annesi Nedret Abdullahoğlu'nun boğazını sıkarak nefessiz bıraktı. Eralp, Bahar'ın getirdiği iple kadının boğazını iyice sıkarak öldürdü. Sanıklar, evde bulunan bütün altınları alarak kaçtı."

Tekirdağ Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu mezunu Bahar Karulman'ın, Avcılar'da ve İstanbul'un daha bir çok yerinde lokantaları olan bir ailenin kızı olduğu anlaşıldı. Eralp Erol'un da Tekirdağ Barosu'na kayıtlı avukatlardan Selahattin Erol'un oğlu olduğu belirlendi.

İKİSİ DE REDDETTİ
Bahar Karulman, olaya sevgilisinin tehdidiyle karıştığını belirterek "Nedret Teyze, bize kahve hazırlamak için mutfağa gittiği sırada, Eralp peşinden gidip boğazını sıktı. Baktım boğuk boğuk bir ses 'Bahar' diye bağırıyor. Gittim, Eralp'in Nedret Teyze'yi boğduğunu gördüm. Engel olmak istedim, beni de öldüreceğini söyledi. İp getirdim onunla da boğazını iyice sıktı ve öldürdü." Eralp Erol ise, "Benim olayla hiçbir ilgim yok. Ölen kadına ait olduğunu sonradan öğrendiğim cep telefonunu, Bahar 'Sana hediye aldım' diyerek verdi" dedi. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

Perihan YILDIZ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır