kapat
05.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

'Sizsiz yaşayamam' demişti

Trafik canavarının son kurbanı Sevcan'ın günlüğü, uzakta yaşayan ağabeylerine duyduğu özlem satırlarıyla dolu
Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu, bir maganda yüzünden hayatlarının baharında solan Sevcan Gül ile Ayşe Ermiş için ağlıyor. Sevcan ile Ayşe'nin 6 yıllık oda arkadaşı Kadriye Uçurtma, iki kader ortağının son geceyi birlikte geçirdiklerini, beraber yemek yapıp şakalaştıklarını ve birbirlerine sarılıp uyuduklarını söylüyor.

AYŞE TABURCU OLDU
Yenibosna'da takla atan aracın içindeki beş gençten biri Sevcan Gül'dü. Gül, arkadaşı Ayşe Ermiş'le birlikte olay yerinde yaşamını yitirdi. Diğer arkadaşları Ayşe Yalçın ise kazadan yaralı kurtuldu ve dün taburcu edildi. Sevcan Gül, Büyükçekmece Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Ayşe Ermiş'in cenazesi ise İtalya'da yaşayan manevi babası için bekletiyor. Ayşe Yalçın'a gelince... Omzu kırılan genç kıza, üzülmemesi için, Sevcan ile Ayşe öldüğü söylenmiyor.

Sevcan Gül'ün ölüm haberi ağabeyleri Serkan ve Hakan Gül'ü yıktı. Hakan Gül, "En son 6 gün önce görüştük. Her zaman yapmazdım ama o zaman saçını okşamıştım" diye konuştu. Secvan Gül'ün de, ağabeylerini çok sevdiği günlüğünde ortaya çıktı. İşte düşülen birkaç not:

"Ağabeylerim...Canlarım... Sizler olmadan yaşayamam. Size bu duygularımı okulun kantininin sol köşesindeki camının önünden yazıyorum. Ve usul usul gökyüzüne bakıyorum. Bir tek martı bile uçmuyor. Sanki herkes ve her şey, sizi beklediğimi biliyormuşçasına beni hiç ürkütmeden, sadece yanımdakilere merhaba deyip gidiyor..."

"Sizin yokluğunuz hiç bu kadar koymamıştı bana. Serkan Ağabeyim'i düşünüyorum. Sen benim su kadar durgun, filozof kadar düşünceli, jön kadar yakışıklı ağabeyim. Sensizlik çok zordu ağabeyciğim. Ama, 'Bu bir kader oyunu, alışmalısın' dediler. Ben kadere boyun eğmedim. Aslında eğdim. Zor da olsa alıştım, affet beni ağabey..."

Nebahat KOÇ - Nejdet ÇOKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır