kapat
05.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Tabutu hayalleriyle süslendi

ABD'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Liana Kuyumciyan son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın tabutunun üstünde bir kep, bir de kalp şeklinde çiçek buketi vardı
Amerika'da okuyordu, derslerinde çok başarılıydı. Gelecek yıl okulunu bitirip dünyaevine girmeyi planlıyordu. İstanbul'un tanınmış ailelerinden Kuyumciyanlar'ın 22 yaşındaki kızı Liana, bu hayallerinin hiçbirini gerçekleştiremedi. Chicago'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Liana, dün, İstanbul'da Üç Horon Kilisesi'nde düzenlenen ayinin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazesi önceki gün İstanbul'a getirilen Liana için düzenlenen törene, anne-babası Linda ve Levon Kuyumciyan, kardeşleri Leticia ve Leo Kuyumciyan, Liana'nın bir süre önce sözlendiği Giray Öcalgiray, aile dostları Sedat Aloğlu ile eşi Yasemin Aloğlu ile çok sayıda yakını katıldı.

Tören öncesinde Liana Kuyumciyan'ın tabutunun üstüne konmuş olan bir kep ve kalp şeklinde bir buket dikkat çekti. Ayin sonrasında Liana'nın naaşı, Şişli Ermeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AZRAİL ONU SEÇTİ
Liana'nın hayatına malolan kaza şöyle meydana gelmişti: Liana, aynı okulda eğitim gören üç kız arkadaşıyla geçen Cuma evine dönmek üzere yola çıktı. Direksiyonda arkadaşı Elvin vardı. Bir ara hakimiyetini kaybeden Elvin, dönerek karşı yola geçti, bu sırada karşıdan gelmekte olan bir araç, Elvin'in hemen yanında oturan Liana'nın bulunduğu tarafa çarptı. Kazada arka koltukta oturan Dilara yaralandı, otomobili kullanan Elvin'e ise bir şey olmadı. Ancak ağır şekilde yaralanan Liana, olay yerinde can verdi.

Parlak bir öğrenciydi
Nako Örgü Yünleri A.Ş.'nin ortaklarından Levon ve Linda Kuyumciyan'ın kızı Liana Kuyumciyan, Notre Dame de Sion Lisesi'ni başarıyla bitirdikten sonra üniversite eğitimi görmek için Amerika'ya gitti. Üç yıldır Virginia Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi okuyan genç kız, lisedeki başarısını burada da sürdürdü. Baltalimanı'ndaki Ressam Şevket Bey Yalısı'nda oturan Linda ve Levon Kuyumciyan çiftinin ilk gözağrısı, üç çocuklarından en büyüğü olan Liana, bir yıl sonra eğitimini tamamlayıp Türkiye'ye dönecekti. Ve gelecek yaz da evlenecekti.

Recai KÖMÜR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır