kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  G.Saray'ı geçeriz
F.Bahçe Teknik Direktörü Lorant, Kocaeli galibiyetini kutlamak için gittikleri Kulüp 29'da SABAH'a özel açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam şunları söyledi: "3 haftadır takımı iyi analiz ettim. Oyuncularımı geri planda izledim. Ama artık böyle olmayacak. Kimin ne olduğunu gördüm. Bundan sonra şans...
Tüm Metin

  Yedek Rapajç'in şovu sürüyor
Kocaeli galibiyetiyle moral bulan F.Bahçe, Yozgat maçının hazırlıklarına başladı. Önceki gün 90 dakika oynayan futbolcular yarım saat koşup idmanı bıraktı. Koşu sonunda Lorant, Serhat'la kısa bir süre görüştü. Yedekler ise serbest top çalışması, koşu ve yarım sahada çift kale maç yaptı.
Tüm Metin

  Aklı hala Trabzon'da
Ligin ikinci yarısında ilk kez seyircisinin önüne çıkan Beşiktaş, taraftarının coşkusuyla maça hızlı girdi ama bu, saman alevi gibiydi. 2. dakikada Tümer'in ortasına İlhan ön direkte ayak koydu; aut. 5'te Ahmet Yıldırım'ın kendi sahasından uzun pasına yine İlhan vurdu; yine aut. İki dakika sonra Ahmet bir kez daha ...
Tüm Metin

  Almanya'yı sildim
Beşiktaş Teknik Direktörü Daum, Köln Ekspres Gazetesi'ne dayanılarak gelen "Köln'den teklif aldınız mı?" sorusuna "Hayır. Kesinlikle teklif almadım. Bu gazete zaten hep yalan yazar. Bana bu konuyu sordular. Ben de 'Beşiktaş'ın hocasıyım, şampiyonluk ve kupayı kovalıyorum' yanıtını verdim.
Tüm Metin

  Baya döndü
Afrika Kupası'nda mücadele eden Tunus Milli Takımı'nda forma giyemeyen Baya, İstanbul'a döndü. Takımının gruptan çıkamaması sayesinde erken gelen Baya, yorgun olması nedeniyle kadroya alınmadı. Tunuslu oyuncunun hafta içinde kupa maçında G.Antep'e karşı oynaması bekleniyor.
Tüm Metin

  Taraftarlar hasret giderdi
Beşiktaş, ligde tam 40 gün aradan sonra seyircisiyle buluştu. Siyah-beyazlı kulüp, 17. haftada 3-1 kazandıkları G.Antep maçında 7 taraftarın sahaya girmesi nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası almıştı. İkinci yarıda Bursa maçını boş tribünlere oynayan siyah-beyazlı takım dün akşam arkasında müthiş bir seyirci desteği buldu.
Tüm Metin

  Vah Trabzon vah
Yokuş aşağı inişini durduramayan Trabzonspor, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 3 maçta sadece bir beraberlik alabilen bordo-mavililer, kötü gidişe son verme amacıyla çıktığı maçta dün de Diyarbakırspor'a yenildi ve küme düşme hattı ile arasında sadece 5 puan kaldı.
Tüm Metin

  Gaziantep 5. viteste
Gaziantepspor, teknik direktör Samet Aybaba'nın göreve gelmesiyle başladığı çıkışını sürdürüyor. Ligin 19. haftasında Trabzonspor'u sahasında 5-2 yenen, geçen hafta ise Denizli deplasmanında 5-2 yenilen kırmızı-siyahlılar dün de Kamil Ocak Stadı'nda Bursaspor'u aynı skorla devirdi.
Tüm Metin

  İzmir derbisi Altay'ın
Alsancak Stadı'nda oynanan karşılaşmada İzmirspor, ilk yarıyı K.Cüneyt'in 34. dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı. 53. dakikada Oktay'la beraberliği yakalayan Altay, 3 puana da 75. dakikada Mehmet Zengin'in golüyle ulaşarak taraftarlarına galibiyet armağan etti. A Kategorisi'nde günün diğer maçında Kayserispor...
Tüm Metin

  Ç.Rize 3 puanı 6. maçta buldu
Son 5 maçında galibiyet alamayan Ç.Rize, konuk ettiği Denizli'yi devirerek 3 puan hasretine son verdi. Denizli ise Rıza Çalımbay'la çıktığı 4. maçında ilk yenilgisini aldı.
Tüm Metin

  Sergen ve yeniler yok
Galatasaray, bugünkü Antalya deplasmanı için son taktik provayı Florya'da yapıp Antalya'ya gitti. Sakat olan kaleci Mehmet Bölükbaşı ve Sergen dışında yeni transferler Niculescu ve Gonzales de kafilede yer almadı. Hafta içi idmanlarında sadece düz koşu yapan Mondragon, Mehmet'in sakatlığı üzerine yedek soyunacak.
Tüm Metin

  Fener'in adı yok
Maça iki zayıf hakemi tayin ederseniz sonuç böyle olur. Kötü basketbola rağmen mücadeleli bir oyundu F.Bahçe-Oyak Renault maçı. İnanılmaz top kayıpları vardı. Ve Fenerbahçe yine son dakikalarda yenildi. Ama bu sefer biraz şaibeli bir olayla. Oyak, 75-74 öndeyken üçlük basket buldular.
Tüm Metin

  Son gülen Kaf-Kaf
İlk çeyrekte Robinson, Bekir ve Polat'ın sayılarıyla öne firlayan TED Kolejliler, Ufuk Sarıca ve Comegys'i tutamayınca 8 sayılık fark, ilk yarı sonunda 1 sayıya indi. Çekişme ikinci yarıda da devam etti. Son saniyeleri iyi kullanan Kaf Kaf, maçı 92-90 kazan
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
Grekoromen GüreşfMillifTakımı'nın şampiyon sporcuları Hamza Yerlikaya ile Ercan Yıldız, Ankara UlaştırmasporfKulübü'neftransferfoluyor. Kulüp Genel Sekreteri OsmanfŞenerfÖzsoy, Yerlikaya ve Yıldız ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, haftafiçinde her ikifgüreşciylefsözleşme...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır