kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fener'in adı yok

Son iki dakikada Oyak Renault 75-74 öndeyken Bora'nın tartışmalı üçlüğü Fener'i bitirdi. Maç sonrası kavga çıktı
Maça iki zayıf hakemi tayin ederseniz sonuç böyle olur. Kötü basketbola rağmen mücadeleli bir oyundu F.Bahçe-Oyak Renault maçı. İnanılmaz top kayıpları vardı. Ve Fenerbahçe yine son dakikalarda yenildi. Ama bu sefer biraz şaibeli bir olayla. Oyak, 75-74 öndeyken üçlük basket buldular. F.Bahçeliler 24 saniyenin dolduğunu ve basketin geçersiz olduğunu iddia ettiler. Masa hakemleri basketi verince fark 4 sayıya çıktı ve oyunda müthiş bir gerilim oluştu. Sonuçta Whisby'nin de atılışına kadar devam eden gerilimden Oyak istifade edip maçı 86-79 kazandı

Bir tek Mrsiç atıyor
F.Bahçe'yi eski maçlarına göre toparlanmış gördüm. Ama Mrsiç'i rahatlatacak bir yardımcı oyun kurucuya ihtiyaç var. Bütün hücum yine Mrsiç'e endeksli.

O atınca her şey yolunda. Atamadığı zaman raki takım iptal. İşte Oyak'ın galibiyeti böyle oluştu. 1.periyotta Bora'nın tutmadığı Mrsiç 9 sayı... İkinci çeyrekte Bora'nın savunması ve Mrsiç 3 sayı... 3.periyotta Bora yok 7 sayı... Ve son periyotta Bora'nın savunmasına karşı Mrsiç'ten sadece 2 sayı.

Benim Oyak Renault maçında en çok merak ettiğim olay yalnız 2.periyotta oynatılan Zaza'nın hücum ribaundundaki üstünlüğüne rağmen bir daha forma bulamaması. Oyak Renault, inanılmaz top kayıplarına rağmen maçı Bora Sancar'ın savunması sayesinde kazanmayı bildi.

Mehmet BATURALP



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır