kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Aklı hala Trabzon'da

Geçen hafta D.Bakır'da iki puan bırakan siyah-beyazlılar, düşme hattındaki Samsun'a da takıldı ve F.Bahçe ile puan farkı 4'e indi. 90 dakika boyunca çektiği 23 şuttan ikisinde çerçeveyi bulan ve 60 ortadan 8'i isabetli olan Kartal, İlhan ile net bir fırsatı kaçırdı; o kadar
Ligin ikinci yarısında ilk kez seyircisinin önüne çıkan Beşiktaş, taraftarının coşkusuyla maça hızlı girdi ama bu, saman alevi gibiydi. 2. dakikada Tümer'in ortasına İlhan ön direkte ayak koydu; aut. 5'te Ahmet Yıldırım'ın kendi sahasından uzun pasına yine İlhan vurdu; yine aut. İki dakika sonra Ahmet bir kez daha uzun bir pas gönderdi. Bayram ceza sahasında ıskaladı. Ahmet Dursun'a Baidoo, İlhan'a Hakkı kelepçe gibi yapışırken Beşiktaş da temposunu koruyamayınca gol tesadüflere kaldı.

Siyah-beyazlılar ilk yarıda tek isabetli şutu 25. dakikada Tümer ile çekti; ama Göksel'i geçemedi. Samsun'un tek tehlikeli atağı ise 35'te gelişti. Müslim'in ortasında Tayfur'un büyük hatasıyla topu tekrar alan Müslim, ceza alanına sokulan Phiri'yi gördü. Bu futbolcunun 18'e girerken şutu yandan dışarı çıktı.

İlhan yine dışarıya
36'da İlhan sağdan kesti. Müslim sektirdi, ama Bayram yakın mesafeden pozisyonu kullanamadı. Siyah-beyazlı takım, en ciddi gol fırsatını 43'te yakaladı. Tümer'in ara pasında İlhan sağdan ceza alanına girdi; topu uzak direğe yerden gönderdi. Ama biraz fazla uzağa... Ve aut!

İkinci yarıda Beşiktaş, yine topa sahip olan, baskılı oynayan taraftı. Ama ne ortalar ne de şutlar hedefi bulmuyordu. Siyah-beyazlılar defansın arkasına atılan toplarla tek tük pozisyon buluyor, ama bunlarda da Samsunlular son anda şutları önlüyordu. Örneğin; 51'de Tümer'in pasında Ahmet Dursun soldan girdi; Göksel ile karşı karşıya kaldı. Şutuna Baidoo ayak koydu. 57'de Tümer'in sağdan ortası İlhan'a gelmeden önce son anda Hakkı uzaklaştırdı. 70'te Ronaldo'nun pasında Sertan'ın şutuna Müslim ayak koydu. Kornerde Marinho'nun kafasını Göksel çıkardı. Bu, siyah-beyazlıların ikinci yarı tek isabetli şutu olacaktı.

Son dakikalarda Beşiktaş'ta yaşanan paniği açıkça gösteren bir olay izlendi. Siyah-beyazlılar, 80. dakikada ofsaytı rakip sahadan atmaya kalktılar. Ve +92'de İlhan'ın büyük bir çabayla sağdan getirip arka direğe kestiği topa bir dakika önce oyuna giren Necat kafayı vurdu. Ama top Hakkı'dan döndü. 23 şutta yalnızca iki ve 60 ortada sadece sekiz isabet bulan Beşiktaş'ın gol atamaması da doğaldı.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır