kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Aşk kapıyı çalacak
BU hafta Kova burcunda ilerleyen gezegenlerin etkilerini organizasyon konuları üzerinde hissedebilirsiniz. Arkadaşlıklar, grup çalışmaları ve ideallerinizin ön planda bulunacağı bu devrede amaçlarınızın sonuçlarını elle tutulur bir biçimde almak sizin için önemli olacaktır. Yaşamınızın anlamını, çalışma arkadaşlarınızla birlikte oluşturduğunuz organizasyonlarda alacağınız görevlerle yeniden sorgulayabilir ve bu konuda girişimciliğinizle dikkat çekebilirsiniz. Mars, kişisel çekiciliğinizi arttıracak ve aşk konusunda şans getirecektir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Sabit fikri bırakın
KARİYERİNİZE ve mesleğinize karşı güçlü sorumluluklar duyabileceğiniz ve zaman zaman oldukça hırslı davranabileceğiniz bir haftada bulunuyorsunuz. Sizin açınızdan gerçek bir gerilim oluşturabilecek bu devrede kendinizi özellikle iş ve aile yaşamınız üzerine yoğunlaşmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve anlaşmalarınız bu dönemde hassasiyet kazanabileceğinden her türlü anlaşma için acele etmemeli sabit fikirlilikten kaçınmalısınız. Kariyeriniz için yepyeni fırsatlar söz konusu.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Eski aşk gündemde
KOVA burcunda ilerleyen gezegenlerden olumlu etkilenen burçların arasında siz de bulunuyorsunuz. Özellikle yaşamınızda ufkunuzu genişletmeye önem verdiğiniz konularla ilgili girişimleri yapabilmek için fırsat bulabileceğiniz şanslı bir devredesiniz. Bu dönemi lehinize çevirmek sizin elinizde. Eğitim konuları, yolculuklar ve felsefi konular, bu devrede ön plana çıkabilir ve sizi heyecanlandıracak, özellikle de aşkla ilgili gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Merkür'ün geri gitmesi eski bir aşkı yeniden gündeme getirebilir.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Mirastan pay var
BU hafta Merkür'ün paylaşımlarınızı temsil eden sektörünüzde bulunması, hisseli konularla ilgili gelişmeleri ve başlangıçları ön plana çıkartabilir. Gezegenlerin konumu, bu devrede sizi özellikle paylaştığınız değerlerle ilgili konularda etkileyecektir. Sizi bekleyen yeni ilişkilerle cinselliğinizi yoğun olarak hissedebileceğiniz bu devrede duygusal paylaşımlarınız konusunda da hassas davranabilirsiniz. Geri giden Merkür vergi, sigorta ve mirasla ilgili konularda aksaklık yaratabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Cesaret ve güven
KARŞIT burcunuz Kova'da ilerleyen Güneş ve Merkür, enerjinizi ikili ilişkileriniz üzerine yoğunlaştırabileceğinize işaret ediyor. Bu hafta anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Bunun ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin. Cesur ve kararlı davranışlarınız, ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Fakat geri giden Merkür'ün huzursuzluk veren etkileri sabit fikirliliğin, her türlü ilişkiniz üzerinde negatif etki yapabileceği konusunda uyarıyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Hasat zamanı
KOVA burcunda bulunan gezegenler, bu hafta sağlığınızı ve iş yaşantınızı temsil eden konularda sizi etkileyecektir. Sağlığınız, rutin işleriniz ve genel çalışma hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu önemli konuyu bir kenara atmayın ve gerekeni yapın. Alacağınız yeni kararlarla bu konularla ilgili yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilir ve işlerinizin sonuçlarını somut bir biçimde görmek isteyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlarınıza çare bulmak için harekete geçebileceğiniz görülüyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Riskten uzak durun
KOVA burcunda ilerleyen gezegenlerin konumundan bu hafta en olumlu etkilenen burçların arasındasınız. Yaratıcılık gerektiren her türlü alanda kendinizi gösterme fırsatı bulabilir ve gezegenlerin olumlu etkilerini, özellikle sevgi konusunda yapacağınız girişimlerden faydalanarak gözleyebilirsiniz. Spekülatif konuların da ilginizi çekebileceği gözlenirken eğlence yaşamınızdaki yoğunlaşma sizi mutlu edebilir. Fakat geri giden Merkür'ün konumu, maddi konularda aşırı risk almaktan kaçınmanız gerektiğine işaret ediyor.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Eğlenin eğlendirin
BU hafta anlaşmalarınız, para alışverişleriniz, ilişkileriniz ve özel yaşamınızda güçlü olduğu kadar gerilimli etkiler de hissedebileceğiniz gözleniyor. Cesur ve kararlı davranışlarınız ortaklıklarınız üzerinde güven verici etkiler yaratacaktır. Koç burcunda ilerlemeye başlayan Mars'ın konumu, enerjinizi eğlence ve yaratıcılık konularına yönlendirebileceğinizi açıklıyor... Duygularınızı yoğun olarak hissedeceğiniz bu devrede enerjinizi cinsel ilişkilerinize kanalize etmek sizin için önemli olacaktır.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Yolculuk var
BU hafta Kova burcundaki yoğunlaşmanın etkilerini yakın çevreniz üzerinde hissedebilirsiniz. Çevresel faktörlerin üzerinizde olumlu etki yapabileceği bir devredesiniz. Yeni ilişkiler kurma yolunda adımlar atabilirsiniz. İletişim, eğitim ve yolculuk konuları ön planda olabilir ve akrabalarınızla olan ilişkilerinizde yeni başlangıçlar yapma fırsatları bulabilirsiniz. Kısacası başlangıçlar zamanı. Merkür'ün geri gidiyor olması, sizi girişimleriniz konusunda tereddüte düşürse de bu devrenin sizin açınızdan olumlu olduğu söylenebilir.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yatırım fırsatı
BU hafta Kova burcundaki gezegenlerin etkilerini özellikle ruhsal ve maddi kaynaklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Güneş'in ve Merkür'ün konumu, özellikle hafta başında parasal konularda ayakları yere basan ve inatçı bir tutumunuz olabileceğini belirtirken, yatırım konuları sizin için büyük bir önem taşıyabilir. Fiziksel görünümünüzü güçlendirmek için doğal yollardan yararlanmak bu hafta sizin için çok rahatlatıcı olabilir.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Cesur yürekler
BURCUNUZDAKİ gezegenler sizde bir enerji yoğunlaşması yaratabilir ve kendinizi pek çok konuda cesaretli hissedebilirsiniz. Fiziksel görüntünüz üzerinde durabileceğiniz bu devrede değişimler için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Pek çok Kova'nın yaşamında burçlarında ilerleyen gezegenlerin etkisiyle fiziksel ve ruhsal anlamda yeni başlangıçlar yapma isteği olacak. Ve bunun için girişimde bulunacaklardır. Koç burcunda ilerlemeye devam eden Mars, çevresel faktörlerinizi düzeltiyor.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Enerji deposu
KOVA burcunda ilerleyen Güneş ve Merkür'ün etkileriyle bu hafta girişimlerde bulunmak için güçlü itilimler duyabilir, fakat bunları uygulamaya koymakta güçlük çekebilirsiniz. Planlama yeteneğinizin üst boyutta olabileceği bu devrede enerjinizi yardımlaşmayla ilgili konulara yönlendirebileceğiniz görülüyor. Kova burcunda ilerleyen Venüs, kişiliğinize çekicilik kazandırırken aşk konusunda girişimler yapmak için hevesli olabilirsiniz.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır