kapat
03.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Hamza Yerlikaya Ulaştırma'ya gidiyor
Grekoromen GüreşfMillifTakımı'nın şampiyon sporcuları Hamza Yerlikaya ile Ercan Yıldız, Ankara UlaştırmasporfKulübü'neftransferfoluyor. Kulüp Genel Sekreteri OsmanfŞenerfÖzsoy, Yerlikaya ve Yıldız ile her konuda anlaşmaya vardıklarını, haftafiçindefherfikifgüreşciylefsözleşmefimzalayacaklarını açıkladı.

Göztepe-İstanbul
Süper Lig'de bugün 3 gündüz maçı oynanacak. Saat 13.30'da başlayacak maçlar ve hakemleri şöyle: Göztepe-İstanbulsporf(Yılnur Önen), Gençlerbirliği-Ankaragücü (Sadık İlhan), Malatyaspor-YimpaşfYozgatsporf(Ali Aydın)

Kepez-Ş.Urfa: 2-0
İkinci Lig Yükselme Grubu'nda dün oynanan tek maçta Antalya Kepez, evinde Şanlıurfa'yı 2-0 yendi. 3.Lig maçlarının sonuçları da şöyle: ASKİ-Merzifon: 1-2, B.Karşıyaka-Osmaniye: 3-0, ASAŞ-ESKİ: 3-2, Gebze-Çorlu: 1-4.

Demirel ABD yolcusu
Basketbol FederasyonufBaşkanıfTurgay Demirel'in başkanlığındaki bir heyet, 14. DünyafErkeklerfBasketbol Şampiyonası'nın kura çekimine katılmak içinfbugün ABD'yefgidiyor.

Beşiktaş-E.Pilsen
Basketbol Birinci Erkekler Ligi'nde bugün Beşiktaş ile Efes Pilsen saat 16.00'da Abdi İpekçi Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçları da şöyle: Atatürk Salonu 17.00 T.Telekom-G.Saray, Ayazağa 18.00 İTÜ-Ülker, A.Şahenk 14.00 Darüşşafaka-B.Kolej.

Fener hatları kesti
Voleybol Erkekler A1 Ligi'nde dün F.Bahçe, Türk Telekom'u 3-1 yendi. Diğer sonuçlar: İstanbul B.Ş.Bld-Tokat Bld: 3-1, Marmara Koleji-SSK: 1-3, Arçelik-Beşiktaş: 3-0, TED Kolejliler-Ziraat Bankası: 1-3, Erdemir-Sentim: 3-0, (Bayanlar) SSK-Yeşilyurt: 2-3.

Filede derbi günü
Voleybol Bayanlar A1 Ligi'nde bugün Burhan Felek Salonu'nda saat 13.00'te G.Saray ile Beşiktaş karşılaşıyor. Diğer maçlar da şöyle: S.Sırrı 14.30 TED Kolejliler-İller Bankası, 16.00 Numune İnterfarma-Türk Telekom, İzmir Atatürk 16.00 Göztepe-Karşıyaka, Kocaeli Atatürk 13.00 Kocaeli-V.G.Sigorta.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır