kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

BBG aslında yalan dünya!

BBG Evi'nin içindeki dünya çok farklı. Pembe dizilerdeki gibi bir dünya kuruluyor. Bu yalan dünyanın içine girmek istemezdim. 1999 model Uno arabam vardı. Genel müdür asistanlığı yapıyordum. Spora gidiyordum. Şimdi bir hayatım kalmadı
BBG evinin Hülya'sı bin pişman. BBG Evi'ne, Senkron TV'ye ateş püskürüyor. 36 yaşındaki Hülya Yamanoğlu Ateş Hattı programına da Senkron Tv'nin zoruyla çıkmış. Melih Değirmenci ile yaşadığı aşkı ve sinir krizi geçirmesine neden olan olayları tüm ayrıntılarıyla anlatan Hülya, "Bize pembe bir dünya sunuldu, hiç bir şey göründüğü gibi değil, açlıktan ağzımız kokuyor" diyor.

* Melih'le yaşadığınız ilişkinin ayrıntılarını anlatmakla suçlanıyorsunuz, onlar artık sizin için özel olmaktan çıktı mı?

Yatak hikâyelerini anlatmadım. Cesurca davranıyorum. Türkiye standartlarına uymayan bir kadınım. Üstüme gelinmesiydi zaten anlatmazdım. Bir ilişki yaşadık, haksızlığa uğramasaydım, ikimiz arasında kalırdı.

* İki kadın bir erkek yüzünden neden böylesine birbirine girdi?

Kıskançlık var. Kompleksler var. Meyve veren ağaç taşlanır.

* Esra'nın neden sizi kıskandığını düşünüyorsunuz?

Bir kere kendisinden zayıf olmama, sarı saçlarıma takmıştı. Esra'nın annesi de ondan zayıf. Galiba böyle bir kıskançlığa düştü. Zaten bunu da herkese anlatmış.

* Evden çıktıktan sonra sinir krizi geçirdiniz....

Evet. 8 kişi koluma girdi beni durduramadı. Ne biçim bir kadınmışım? İki haftada 8 kilo verdim. 48 kiloya düştüm.

* Ne yapacaktınız orada, neden Ilgaz'da konuşmakta o kadar ısrarlı davrandınız?

Çok üstüme gelinmişti. Bunların hepsi yalan dünya. Pembe dizilerdeki gibi bir dünya kuruluyor, ben bunu söylemek istedim. Beni oradan yoldan çevirdikleri bir otobüse bindirdiler. Çok çirkin.

* Tek suçunuz kendinizden genç bir erkekle birlikte olmak mı? Sizce neden 50-60 yaşındaki adamların 20'lik kızlarla gezmesine gösterilen kabulleniş, size gösterilmiyor?

Mehmet Ali Erbil'in evliliğini herkes alkışlıyor bunu kadın yapınca mı suç? Gönül Yazar'ın da genç sevgilileri oldu. Şöhret olmamam mı suç?

GÜZEL BAKIŞLI ÇOCUK
* Melih'in nesinden etkilendiniz?

Bilmiyorsunuz. BBG Evi'nin içi çok farklı. Oraya girdiğinizde dünyanız orası oluyor. Başka yer yok gibi geliyor insana. İşte orada Melih tatlı bir çocuk, sevgi dolu, şefkatli, gözlerinin içi gülen, güzel bakışlı bir çocuk. Başka bir şeyi de yok.

* Esra da mı aynı şekilde etkilenmişti?

Esra "Melih'le yatmam lâzım" diyordu. 'Göbeğinden, boyundan filan hiç hoşlanmıyorum ama bu çocuğu istiyorum' diyordu.

* Melih'in size aşkını itiraf ettiğini söylüyorsunuz, her şeyi çeken kameralar bunu mu çekemedi?

Bana BBG Evi'nde "senden farklı elektrik alıyorum" dedi. Ben karşı çıktım. Bunları kanıtlayacağım mektuplar elimde. 100 gün dolduktan sonra, tekne turuna çıktık. O tekne turunda güneş, deniz, mum ışıkları çok hoş bir ortam vardı ve sonuçta tekne gününün son günü beraber olduk. Teknede kameraya dönüp, bana aşkını ilân etti. Senkron bu görüntüleri göstermiyor.

* Neden?

Senkron, evi de basacağımdan, delilik yapacağımdan korktu.

Borç harç içindeyim
* Nasıl geçiniyorsunuz?

Geçinemiyorum. Ev sahibim 5 gün süre verdi. Kiramı ödemezsem evden çıkarılacağım. Çok kötü durumdayım. 800 milyonluk kredi kartı borcum 2 milyar olmuş, ödeyemiyorum. Cep faturalarımı arkadaşım ödedi. Borç harç içindeyim. Karnımı doyuracak param yok, karnımı doyurmaya arkadaşlarıma gidiyorum.

* 3 yıllık sözleşme yaptınız

Çocuk programı, huzurevi programı filan dediler. Nerede bunlar? Şimdi sizinle konuşmam da yasak.

* Pişman mısınız BBG evine girdiğinize?

Pişmanım, gerçekler ortaya çıkmazsa daha çok pişman olacağım. 1999 model Uno arabam vardı. Genel Müdür asistanlığı yapıyordum. Spora gidiyordum. Şimdi bir hayatım kalmadı.

* Ekranda saatlerce böyle bir konunun tartışılması doğru mu?

Değil elbette. Türkiye'nin daha önemli konuları var.

* Oğlunuz böyle bir ilişki yaşasa?

Başta karşı çıkabilirim. Ama sonra durup düşünürüm. Sonuçta oğlumun tercihidir.

* Çocuklarınız programı izlemiş mi?

Oğlum çok sinirlenmiş. "TV'nin içine atlayasım geldi, onlar kim oluyorlar, çocuklarına baksınlar" dedi.

* Sokakta yürürken herkes sizi tanıyor...

Dün çöpçü adam yolumu kesip "Ben size inanıyorum" dedi. İnanılmaz bir şey bu. Ama böyle şöhreti istemiyorum. Memnun değilim hayatımdan. Her şeyi Türkiye'nin insafına bırakıyorum. Yürürken arabalar duruyor, "Hülya Hanım evinize bırakalım" diyorlar. İnan çok ağarıma gidiyor. Maddiyata önem veren bir kadın değilim. Hayatımı kendim kazandım. Bildiğim doğrulardan vazgeçmem.

ANAP İzmir Milletvekili Işılay Saygın: BBG Evi'ni eleştirdi
55. Hükümet döneminde Kadından ve Aileden sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunan ANAP İzmir Milletvekili Işılay Saygın, dün katıldığı Kadın Haklarını Koruma Derneği bünyesinde kurulan İzmir Kadın Danışma Merkezi'nin açılışında yöneltilen bir soru üzerine BBG Evi'ni eleştirdi. Ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın kayınvalidesi olan Seramik Sanatçısı Ümran Baradan, "Sayın Bakanım, gençleri aynı eve kapatarak sekse teşvik eden program hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sorunca, Işılay Saygın önce alaycı bir ifadeyle "Bayılıyorum" diyerek, BBG Evi'ni eleştirdi. Ahlaki çöküntünün her geçen gün arttığını söyleyen Işılay Saygın, "Televizyonda reklamlar çıkıyor.

Telefon açın, canlı canlı karşınızda, diyorlar. Anneler babalar, bana mektup yazıyorlar, "Bu işe el koyun" diye. Ben bakan değilim ki. Ama niye bana yazıyorlar. Çünkü ben sahip çıkıyorum" diye konuştu.

Elif ERGU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır