kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Vah zavallı Fener!

F.Bahçe bir garip takım. Ne kadar ağır adam varsa sahada. Bunu anlamak mümkün değil. Uche takımın en ağır futbolcularından biri, topa ikinci hamleyi yapamıyor. Defansta ayakta durabilen bir Mustafa Doğan var. Ama o da futboluyla değil, itiş kakışla bir şeyler yapmaya çalıştı. Orta sahan yok. Solda çok kötü bir Abdullah, Andersson'a verdiği gol pası dışında hiçbir iş yapmayan Ogün. Sağda Fatih kademeye hiç giremediği için takım iki gol yedi.

Maçın kader anı ise F.Bahçe 1-0 öndeyken Yusuf'un kaçırdığı pozisyondu. Her futbolcu gol kaçırır, ama F.Bahçe'de oynayan bir futbolcu kaleci ile karşı karşıya kalmışsa golü yapmalı. Kaldı ki; yanında Andersson da boştu.

Ardından A.Gücü'nden Faruk Namdar'ın olağanüstü golü geldi. Üstüne iki gol daha. Hem de bunları göstere göstere attılar. Oysa bu goller idmanda bile yenmez. Ama herkes kafasına göre oynayınca, bunlar olur.

Bakın sahadaki iki takıma. Sanki A.Gücü Fener gibi, Fener de A.Gücü gibi oynuyordu. Futbol oynayan taraf A.Gücü'ydü. Topla uğraşan, kavga eden, iki pas yapamayan takım da F.Bahçe idi.

Forvetin yok, orta sahan iki pas yapamaz, mücadele edemez, defansın ne hava topu alır, ne topu oyuna sokar, ne de kademeye girer. O zaman bu takım nasıl şampiyon olacak? İlk 11'deki oyunculardan 'Şu iyiydi' denebilecek biri var mı? Şu takımdan Rüştü dışında kaç kişiyi A.Gücü'ne alırsınız? Sahada bir şeyler yapmaya çalışan bir Hakan var ama o da ikinci yarı oyuna alınıyor. Ali Akdeniz iyi de oynasa, kötü de oynasa sahadan ilk çıkan oluyor.

Tabii bir takım bu kadar kötü oynarsa hakemle de uğraşır, sertlik de yapar ve kırmızı kartları da görür.

F.Bahçe hakem hatasıyla ya da penaltısı verilmediği için değil, kötü oynadığı için yenildi. Bir maça bakıp takımda bir kıpırdanma var diyoruz. Ama ertesi hafta hayretle görüyoruz ki; herşey eskisi gibi.

Enformasyon yanlış
Demek ki futbolular kondisyon alamıyorlar, çünkü yaşlılar. F.Bahçe artık anlasın bu yaşlılarla bir yere gidemeyeceğini. İlk yarı üst üste 7 maç kazanılırken, sahada gençler vardı. Bırakın F.Bahçe gençlerle oynasın. Belki iyi futbol oynamazlar ama en azından mücadele edip, kazanırlar.

Lorant gelecek, oyuncuları tanıyacak, kendisine yanlış malumat verilecek ve rakipleri tanıyana kadar da iş işten geçecek. Bütün korkum buydu ve aynen de oldu. Lorant bırakın A.Gücü'nü kendi futbolcusunu bile tanımıyor. Eğer Oğuz, takımın en ağırı Uche'yi orta sahaya sürmeyi Lorant'a tavsiye edebiliyorsa vah zavallı F.Bahçe!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır