kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Çağla ile Güzide'yi kim böyle kanlı bıçaklı yaptı..

Belli ki önümüzdeki aylarda da Türkiye'nin iki önemli konusundan biri Çağla Şikel ile Güzide Duran ihtilafı olacak.. (Diğeri Hülya-Melih vak'ası) Eee! Bu durumda da biz medyaya vatandaşı bu konuda aydınlatmak düşer..

Hangisi daha güzel?
Çağla Şikel: Tahsilini engellemek isteyen kıskanç arkadaşlarının ısrarıyla girdiği güzellik yarışmasında Türkiye birincisi oldu. Yani elinde güzelliğini tescil eden resmi belge var.. Allah için de güzeldir.. Ortalama boyu 1.57 olan ve hamur işine yatkın kadın dünyamızda bir androit gibi görünmesi bundandır.. Kafası, Güzide'nin Nuri Bey kavunu hacmindeki kafasından biraz daha büyük olmasına rağmen güzel fotoğraf verir..

Güzide Duran: Güzelliği sadece Best Model yarışmasında sınandı.. Uluslararası derecesi yok ancak altyazılı yabancı film izlemeyi sever.. Yüzünün kemik yapısı ona Avrupalı havası katar bu da Çağla'yı hasta eder.. Çağla'nın balıketine yatkın vücuduna karşın Güzide daha incedir.. Özellikle yabancı manken ajanslarının birinci tercihidir..

İmaj durumları..
Çağla Şikel: İzmirlidir ve "İzmir'in kızları güzeldir.." inanışı işine çok yaramıştır.. Balerinlikten geldiği için güzel dans eder.. Ayrıca alışılmadık şekilde güzel konuşur.. "R" harflerini söyleyemeyen Beyaz'la ilişkisinin bu yüzden bittiği rivayet edilir.. Medyaya karşı dikkatlidir.. Söyleyeceği lafın hiç alakası olmayan yerlere çekileceğini bildiğinden çok dikkatli konuşur.. Bu da magazincileri hasta eder..

Güzide Duran: Mersinlidir ve ortaokuldan terktir.. Bunu saklamaz.. Tam tersine, ne zaman laf sokuşturmak için tahsil mevzusunu açsalar durumu kendisi hatırlatır.. Böylece konunun üzerine üzerine giderek evlerinde kısmet bekleyen taşralı kızların kafasını karıştırır.. Çağla'nın ağzından habere malzeme olacak lafları kolayca alamayan magazinciler bu yüzden kendisini daha çok sever, imajına imaj katarlar..

Kim daha yetenekli?
Çağla Şikel: Bale eğitimi aldığından sahne kareografisine daha yatkındır.. Nitekim bunu birlikte çıktığı her defileden sonra Güzide Duran'ın kafasına kakar.. Müziği ve kareografiyi saymazsanız, podyuma çıkan her manken gibi o da başarılıdır.. Bugüne kadar podyumda tökezlediği olmamıştır..

Güzide Duran: Kareografi diye 19 Mayıs hareketlerinden kalma terbiye-i bedeniye hareketlerini yapmakta zorlanır.. Kendi başına bırakılsa podyumda bildiği gibi saatlerce yürüyebilir.. Vücudu bu işe çok yatkın olduğundan yönünü şaşırıp, kulis yerine kadınlar tuvaletine dalmaz..

Kompleksleri var mı?
Çağla Şikel: Tanrı niyet edip kusursuz bir kadın yaratsaydı "Neden bu kadar kusursuzum?" diye kompleks yapardı.. Kompleksi olmayan kadın olmaz.. Çağla da böyledir.. Belli etmese de iri bir kafa yapısının elbise taşımayı zorlaştırdığını bilir.. Beli kalındır o yüzden podyumda kırıtmak için normalinden fazla gayret sarfeder.. Güzide Duran'ın yaydığı "Poposu düşük olduğu için Alman modacılar beni istediler.." söylentisi en zayıf noktasıdır..

Güzide Duran: Sivilceleri ile başı beladadır.. O yüzden yakın çekimlerden kaçınır ancak kanlısı Çağla'ya karşı konuşmak zorunda kaldığı paparazziler kamerayı burnunun dibine kadar soktuklarından buna bir çare bulamamıştır.. Bir de benim iç çamaşırı markası sandığım Eros Ramazotti'nin Türkiye'ye yaptığı resmi ziyaretten sonra çıkarılan dedikoduların tekrarlanmasından kıllanır..

En sevmedikleri..
Çağla Şikel: Güzide Duran'ı sevmez.. Ancak bunu açık açık deklare etmez.. Daha çok "Benim onunla bir sorunum yok, sorun olduğunu düşünen o.." şeklinde konuşup topu karşı tarafa atar..

Güzide Duran: Çağla Şikel'i sevmez.. Sorulduğunda bunu saklamayıp "Onunla ilk günden beri yıldızımız barışmadı.. O insanın yüzüne gülüp arkasından konuşan bir kız, onu sevmiyorum, dost olamam.." der.

Aşk ve meşk işleri
Çağla Şikel: Bu memlekette göz önünde bulunan her insanın ilişkisini kamuoyuna onaylatma gibi bir mecburiyeti olduğunu bilir.. Bu görevi de kahraman magazin muhabirlerinin gönüllü olarak üstlendiğinin farkındadır.. Bir yere girip çıkarken paparazzilerle karşılaştığında giydiği kürkün bile tüyleri diken diken oluyorsa bundandır.. Yine de medyaya yaranamaz.. Biri Bizi Gözetliyor evindeki Hülya ile Melih aşkı gibi şöyle okkalı bir malzeme veremediği için kendisinden intikam alınacaktır..

Güzide Duran: Bir yandan "Ben aşk kadınıyım, iş aşktan sonra gelir.." diye konuşur bir yandan da podyumda yeteri kadar profesyonel davranmadığını ileri süren Çağla'ya laf yetiştirir.. İlker İnanoğlu ile devam eden ilişkisinde çok hassastır.. En büyük korkusu da İlker'in birg ün kendisinden ayrıldıktan sonra Çağla ile arkadaşlık etmesidir.. Buna tedbir olarak "bağlama büyüsü" yaptırdığı söylenir..

Moda anlayışları..
Çağla Şikel: Yaşına uygun olarak giyinir.. Genelde hanım hanımcık bir etek ve gömleği tercih eder.. Ancak defilelerde giydiği iddialı kıyafetler ile artık Kabe'ye umre ziyareti yapma vakti gelen kadınların aklına karpuz kabuğu düşürür.. Dünya gelinlik modasını İstanbul'dan etkilemeye çalışan Yıldırım Mayruk'un gözdesidir..

Güzide Duran: O da yaşına uygun giyinenlerdendir.. Hatta daha Teenage'dir.. Favori kıyafeti kot pantolon ve gömlektir.. Defilelerde ise ne uygun görülürse onu giyer.. "Gelin başı" niyetine başına meyve sepeti yerleştirseler itiraz etmez.. Bir süredir evlenmeyi kafasına taktığından artık iç çamaşırı ve mayo defilelerinden uzak durmaya karar vermiştir.. Allahtan umut kesilmez..



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır