kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Oğlunu da getir

"Lucescu, 3. sınıf bir futbolcu getirdi. Oğlunu da getirip beraber oynasaydı. Yeni yönetimde büyük bir olasılıkla yer almayacağım. Kongrede Özhan Canaydın'ın başkan olmasını isterim."

Bana 'çatlak' bile dediler
G.Saray İkinci Başkanı Fatih Altaylı'dan bomba gibi açıklamalar... Teknik direktör Lucescu'yu, Niculescu'yu getirdiği için ağır biçimde eleştiren Altaylı, "Üçüncü sınıf bir transfer. Lucescu oğlunu da getirseydi de birlikte oynasalardı. Kendi takımında kadroya giremeyen bir futbolcunun G.Saray'da işi ne, anlamadım" dedi. Kendisini "Çatlak biri" diye suçlayarak yıpratmaya çalıştıklarını belirten Altaylı, "Peki benim doğru söylediğim hiçbir şey yok muydu? Elbette vardı. Ama kimse dikkate almadı. Sadece eleştirdiler" ifadesini kullandı.

Canaydın başkan olmalı
Mart ayında yapılacak kongrede yönetime girmeyi düşünmediğini belirten Altaylı, "Ancak mecbur kalırsam görev almayı kabul ederim. Mehmet Cansun, ortalıkta hiç aday yokken elini taşın altına soktu. Ama zaten böyle yapmaya mecburdu. Bir önceki yönetimin ikinci adamı olarak bütün çeklerde imzası vardı. Özhan Canaydın ise hesap kitap işlerini iyi bilir. Ben onun bu seçimde başkan olmasını istiyorum. Bu işi layıkıyla yapacağına da inanıyorum" yorumunda bulundu

"G.Saray çiftlik mi?"
Fatih Altaylı, Real Mallorca'dan geri dönmeye çalışan ancak daha sonra F.Bahçe'ye giden Fatih Akyel konusunda ise "G.Saray kimsenin babasının çiftliği değildir. Futbolcu istediği zaman elini kolunu sallaya sallaya gidecek, sonra da 'Ben dönmek istiyorum' deyip gelmeye kalkacak. Olmaz öyle şey. Abdürrahim Albayrak, bu konu gündeme geldiğinde benden rica etti. Ben de ona 'Hiç para ödemeyeceksek olabilir' yanıtını verdim. Çünkü biz Fatih'ten hiç para almamıştık" diye konuştu. Altaylı şampiyonluk için de "G.Saray'ın zirveyle çıkacağına inanıyorum. Çünkü bana göre olması gerekiyor" diye konuştu.

Yaşar YALÇIN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır