kapat
27.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yunan vekile pişti!

Kumara karşı yürüttüğü kampanyalarla tanınan PASOK partisi milletvekili Alekos Hrysanthakopoulos partisinin parlamento grubundan ihrac edildi
Yunanistan'da PASOK milletvekili Alekos Hrysanthakopoulos, yasadışı bir kumarhanede kumar oynarken yakalandı. Skandalları yayınlamakla ün yapan Alpha adlı televizyon kanalının 'Jungle' adlı programı, Hrysanthakopoulos'u, seçim bölgesi Patras kentinin yasa dışı bir kumarhanesinde kumar oynarken gizli bir kamera ile görüntülemeyi başardı.

SİMİTİS DE DEVREYE GİRDİ
Programın sunucusu Makis Triandafilopulos ile milletvekili arasında kamera önünde şiddetli bir tartışma başladı. Milletvekili, görüntülerin 'montaj' olduğunu iddia edince devreye başbakan Simitis'in talimatı üzerine PASOK disiplin kurulu girdi. Yaklaşık 2 saat süren canlı 'sorgulamada', Hrysanthakopoulos'un verdiği izahatler 'yetersiz' bulundu ve milletvekili önce PASOK parlamento grubundan ihrac edildi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ
Bağımsız milletvekili olan Hrysanthakopoulos, gazetecilerin kendisi ve PASOK'a karşı 'kirli bir savaş başlattığını' iddia ederek PASOK'tan ayrılmayacağını açıkladı. Hrysanthakopoulos'un kumarhanelere karşı kampanyaların PASOK grubu başkanı olması ve kumar karşıtı faaliyetlerde ön saflarda yer almasının, Başbakan Kostas Simitis'i iyice sinirlendirdiği öğrenildi.

Stelyo BERBERAKİS



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır