kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Tuğba Özay CHP'li oldu!
Geçen hafta CHP'nin İstanbul İl Başkanlığı'na kaydını yaptıran güzel manken partinin gençlik ve kadınlar kolunda çalışacak. Dedesi ve babası da CHP'li olan ünlü manken "Hedefim milletvekili olarak meclise girebilmek" diyor. Tuğba'nın üyeliği İl Başkanlığı'nda da memnunlukla karşılandı.
Tüm Metin

  M. Ali Erbil yoğun bakımdan çıktı...
Bir haftadır Alman Hastanesi'nde tedavi gören Mehmet Ali Erbil, dün sabah yoğun bakımdan çıktı. Bir hafta içinde 27 litre serum verilen Erbil, normal bir odaya alındı. Boğaz manzaralı ve Kız Kulesi'ni gören odasına sadece birinci dereceden yakınları alınan Mehmet Ali Erbil, iyileştikçe kendine bakmaya da başladı.
Tüm Metin

  Sanki yıllardır birlikteymişiz gibi
Yeter Anne, atv'nin yeni dizisi. Bu akşam 20.30'dan itibaren ekranlarda. MFÖ'nün son yıllarda kendini oyunculukta ispatlayan, reklamlarda, filmlerde ve yarışma programlarında yüzünü görmeye alıştığımız ismi Özkan Uğur, Yeter Anne'de usta tiyatrocu Suna Pekuysal'ın oğlu rolünde.
Tüm Metin

  Sıfır kapris
Ünlü bir markanın tanıtım teklifini hiçbir ücret talep etmeden kabul eden Özge Şenocak, en az yabancı mankenler kadar cesur tavırlarıyla dikkat çekti. Firma yetkilileri, hiçbir konuda kapris yapmayan ve ücret almadan çalışan Özge'nin, bundan sonraki organizasyonlarında da arayacakları ilk isim olduğunun altını çizdiler.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır