kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Sırlarıyla havaya uçtu
Lübnan'ın İçişleri eski Bakanı, Hıristiyan milislerin eski lideri Elie Hubeyka, dün sabah başkent Beyrut'ta düzenlenen bombalı bir saldırı sonucu öldü. Suikast şöyle gerçekleşti: Evinden çıkan Hubeyka, 2 koruması ile birlikte aracına bindi. Araç hareket ettikten kısa bir süre sonra büyük bir patlama oldu.
Tüm Metin

  Tenis topuyla kuş vurdu
Dünyanın en önemli dört tenis turnuvasından biri olarak kabul edilen Avustralya Açık'ta dün inanılmaz bir olay yaşandı. Çift erkekler yarı final maçında Michael Llodra-Fabrice Santoro çifti Julien Boutter-Arnaud Clement ile karşı karşıya gelirken, Llodra'nın maçın ortasında vurduğu sert forehand'i kortun üzerinden...
Tüm Metin

  Çiftçinin şansına bak!
Komgo'da 400 bin kişinin evsiz kalmasına neden olan Nyiragongo Yanardağı'nın lav püskürtme hızı her geçen gün azalıyor. Ancak ülke halkı henüz yaşadığı şokun etkisini üzerinden atamadı. Ülke hâlâ kolera salgını tehlikesiyle karşı karşıya. Fakat talihsiz günler yaşayan Kongo halkının içinde biri var ki...
Tüm Metin

  Amerikalı Taliban'a "savaş esiri tıraşı"
Kandahar'dan 14 saatlik bir yolculuk sonrası Washington'a getirilen Walker, oradan da Kuzey Virginia'daki hapisaneye götürüldü. Saç ve sakalları tıraş edildiği gözlenen Walker'ın yürümesine iki kolundan tutan 2 Amerikan askeri yardım etti. 4 suçtan yargılanacak olan Walker, idam cezası almayacak.
Tüm Metin

  Kısa kısa kısa
İsrail askeri istihbarat şefi Aharon Ze'evi Parlamento Dış İlişkiler Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, hükümeti yeni bir terör dalgasına karşı uyardı. "İsrail'i geçmiştekilerden çok daha kanlı terör saldırıları bekliyor" diye söze başlayan Ze'evi, "Hükümet tehlikeli bölgelerde yaşayan İsrailliler'e 'silah taşıma' hakkı tanımalı.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır