kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

M. Ali Erbil yoğun bakımdan çıktı...

Mehmet Ali Erbil hayati tehlikeyi atlattı. Kızı Sezin, tuttuğu takım G.Saray'ı bırakıp Fenerbahçeli olunca da sevinci 2 kat arttı!
Bir haftadır Alman Hastanesi'nde tedavi gören Mehmet Ali Erbil, dün sabah yoğun bakımdan çıktı. Bir hafta içinde 27 litre serum verilen Erbil, normal bir odaya alındı. Boğaz manzaralı ve Kız Kulesi'ni gören odasına sadece birinci dereceden yakınları alınan Mehmet Ali Erbil, iyileştikçe kendine bakmaya da başladı. Erbil, Eti's'ten bir kuaför getirtip, sakal tıraşı oldu.

Bu arada şovmenin yakınları için hastanede beş oda ayrılmış durumda. Hayati tehlikeyi atlatmasına rağmen vücudunu toparlaması için en az 10 gün daha hastanede kalması gereken Mehmet Ali Erbil'i eşi Sedef, büyük kızı Sezin ve ağabeyi Mustafa Erbil, bir an olsun yalnız bırakmıyor. Sezin Erbil'in moral vermek için babasına bir de sürprizi oldu. Koyu bir GS taraftarı olan Sezin, babasını odasında ziyaret edip, "Artık FB'liyim" müjdesini verdi. FB Erbil ile kızı arasında kıyasıya takım çekişmesi yaşanıyordu. Ancak kızı, Erbil'e moral vermek için takımını değiştirdi. Kızının bu jesti karşısında duygulanan Erbil'in keyfinin yerinde olduğu söyleniyor.

Mehmet ÇALIŞKAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır