kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  İki kritik soru
Bu kaynağı aktarırken kamu çıkarını nasıl koruyacaksınız? Kamunun parasını hangi yöntemle ne kadar zamanda ve nasıl geri alacaksınız? AŞ'ye dönüşmüş olsa bile, sermayesi Hazine'ye ait olan bir bankada çalışan personel kamu personeli sayılır. Kamu personelini özel hukuk hükümlerine tabi hale getirmek...
Tüm Metin

  500 işçi istediler 8 bin kişi geldi
Yeşim Tekstil, Türkiye'nin entegre tesislerinden biri. İşadamı Cavit Çağlar ve dayısı Şenol Şankaya'nın ortaklığı ile kurulan şirket, yılbaşında 500 yeni işçi almak için sadece Bursa'da bir duyuru yaptı. Müracaatların kabul edildiği 12 gün içerisinde iş için 8 bin kişi başvuruda bulununca şirket yetkilileri neye uğradıklarını şaşırdı.
Tüm Metin

  Destek alan banka açıklanmalı
Akbank Genel Müdürü Zafer Kurtul, özel bankalardaki yanlış yönetim, kamu bankalarında da kârlılık faktörünü gözardı eden politikalar nedeniyle Türk bankacılık sektöründeki dengenin bozulduğunu söyledi. 2001 yılında uygulanan politikalarla istikrarın sağlanmaya başladığını ifade eden Kurtul...
Tüm Metin

  ABD ekonomisi durgunluktan çıkıyor
ABD Merkez Bankası Başkanı Alan Greenspan, ABD ekonomisinin durgunluktan çıkacağına ilişkin pek çok cesaret verici işaret görüldüğünü söyledi, ABD Senatosu'nun Bütçe Komisyonu'na bilgi veren Greenspan, 11 Ocak'ta yaptığı ve piyasalarda kaygı yaratan konuşmasına göre çok daha iyimser bir tablo çizdi.
Tüm Metin

  Enerji Bakanı: Rekabet elektrik fiyatını düşürecek
Savunma sonrası bir gazetecinin, "Bütün dünyada elektrik fiyatları 2 cent, bizde 8 cent bunu düşürmek söz konusu mu?" sorusuna, Zeki Çakan şu yanıtı verdi: "Ülkemizde enerji fiyatlarının kilovat saat olarak çok ucuz olmadığını söyledim. Ancak hepimizin bildiği gibi şu anda üretimi ağırlıklı bir şekilde devlet yapıyor.
Tüm Metin

  Ağır laf: Tufeyliler
Türk Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu, emlak vergisi uygulamasında geri adım atılmasına karşı çıktı. Birlik adına Adana Belediye Başkanı Aytaç Durak adına yapılan açıklamada, vatandaşların ödeyeceği vergi miktarlarının aslında çok düşük olduğu ileri sürülerek, geri adım atılmasını savunanlara ağır eleştirilerde bulunuldu.
Tüm Metin

  Toprakbank'a sürpriz talip
İMKB'ye yapılan şirket açıklamasında, şirketin dün yapılan yönetim kurulu toplantısında konsorsiyum tarafından Toprakbank'ın satın alınmasına yönelik olarak hukuki ve mali ön incelemelerde bulunulmasına ve ilgili merciler ile ön görüşmeler yapılmasına karar verildiği belirtildi.
Tüm Metin

  2001'de 1.1 katrilyonluk senet protesto edildi
2001 yılında 775 bin kredi kartı kullanıcısı bankalar tarafından kara listeye alınırken, bankalardaki protestolu senetlerin tutarı da bir önceki yıla göre yüzde 77 arttı. Buna karşılık protestolu senetlerin sayısında ise yüzde 6.4 oranında azalma görüldü. Merkez Bankası'nın verilerine göre...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır