kapat
25.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sanki yıllardır birlikteymişiz gibi

Bu akşam atv'de başlayacak "Yeter Anne"nin kadrosu sette o kadar kaynaşmış ki "Sanki yıllardır birlikteymişiz gibi" diyorlar
Yeter Anne, atv'nin yeni dizisi. Bu akşam 20.30'dan itibaren ekranlarda. MFÖ'nün son yıllarda kendini oyunculukta ispatlayan, reklamlarda, filmlerde ve yarışma programlarında yüzünü görmeye alıştığımız ismi Özkan Uğur, Yeter Anne'de usta tiyatrocu Suna Pekuysal'ın oğlu rolünde. Yeni sitcom'un diğer isimleri ise Derya Baykal, Ziya Kürküt, Toron Karacaoğlu, Ruhsar Gültekin.

SET EVİMİZ GİBİ
Dizinin seti Suna Pekuysal ile Özkan Uğur'un yıllardır yaşadıkları ev gibi olmuş. Pekuysal ve Uğur gençlik yılları fotoğraflarını sete taşımışlar. Pekuysal (Makbule) "bunak" bir anneyi canlandırıyor, büyük oğlu Özkan Uğur'a (Altan) çok düşkün. Altan, babası ölünce eşini alıp annesinin yanına yerleşmiş, ancak eşi Ruhsar Gültekin buna dayanamıyor. Toron Karacaoğlu ve Derya Baykal ise renkli karakterleri olan komşular. Ziya Kürküt ise sorumluluk almaktan kaçan oğul.

Avustralya, Şili, İsveç, Danimarka, İngiltere gibi ülkelerde beğeniyle izlenen dizinin Türkiye adaptasyonunu Meriç Özen, Gökhan Horzum ve Aydın Üredi gerçekleştirmiş. Yönetmen Hakan Algül, yapımcılar Ayşe Durukan, Gülümsün Özkök, Uğur Başaran. Müzikleri de Ercan Saatçi'den.

ANA KUZUSU DEĞİL...
Özkan Uğur, dizideki rolü ve gerçek hayatı arasındaki benzerlikleri sıralıyor. "Annemi 3 sene önce kaybettim. Uzun süre annemle yaşamıştım. Geç evlendim, bekarlık dönemim uzun sürdü. Bir de boşandım ve boşandıktan sonra yine eve döndüm. Yeter Anne'nin senaryosunda hayatımdan bazı benzerlikler buldum. Buraya da çocukluğumdan, gençliğimden çok fotoğraf getirdim. Ev biraz buraya taşındı, anılar "Yeter Anne"nin setinde diyebilirim." Suna Pekuysal için de durum farklı değil. "Kendi oğlumla ilişkimde de böyleyim. Yani bu rol bana yabancı değil. Fotoğrafları gördünüz, Özkan'la benziyoruz. Gerçekten de ana-oğul gibiyiz. Sitcom çok ayrı bir tür. Ama biz öncelikle senaryomuza çok güveniyoruz."

DERYA BAYKAL (NİLÜFER): Tarzım ilgi çekecek
"Apartmana yeni taşınmış Nilüfer rolünü oynuyorum. İki kere evlenmiş ayrılmış. Her şekle girebilen, renkli, eğlenceli bir tip. Evin havasını bazen olumlu bazen olumsuz değiştiriyor. Fütursuz bir kadın. Hiç tanımadığı komşularından ABD'deki oğlunu arayacak kadar. Sitcom'u seviyorum. Gönlümde yarışma sunuculuğu vardı ama bu dizinin senaryosu ve oyuncuları çok hoşuma gitti. Renkli ve güzel bir rol üstlendim. Bu dizide bir tarz, bir stil yarattım. Bunun da ilgi çekmesini bekliyorum."

Elif ERGU



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır