kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Selam ortak
Başbakan Ecevit, ABD ziyaretinin en önemli görüşmelerinden birini dün Başbakan Yardımcısı Dick Cheney ile yaptı. Başkan Bush ile bugün gerçekleşecek görüşme öncesinde Cheney, Türkiye'ye geniş kapsamlı işbirliğinin süreceği mesajını verdi. 33 dakika süren görüşmede Irak konusu hiç açılmadı, Türk-Yunan ilişkilerine girilmedi.
Tüm Metin

  14 milyar $ geliyor
IMF Başkanı Horst Köhler dün Başbakan Bülent Ecevit ile yaptığı görüşmede Türkiye için önemli mesajlar verdi ve "Reformlar etkileyici. Şikayet edilecek bir şey yok. Enflasyon düşüyor, faizler düşüyor. Büyüme bekliyoruz. Cesaretlendirmeye devam edeceğiz" dedi.
Tüm Metin

  Adım adım Amerika
Ecevit'le birlikte ABD gezisine katılan Meclis Başkanvekili Murat Sökmenoğlu, milletvekilleri Tayyibe Gülek, Oğuz Tezmen, Ali Coşkun, Emre Kocaoğlu, Bahri Zengin ve Ahmet Özal için karavan tipi araç verildi. Araçta bir TV, bir de mini bar vardı.
Tüm Metin

  Ecevit'e 'Hoşgeldin' pankartı
Ecevit ile beraberindeki heyetin kaldığı Beyaz Saray'a 10 dakika uzaklıktaki Ritz Carlton Oteli'nin karşısındaki apartmana asılan bir pankart bu sevincin göstergesi oldu. Apartmanın balkonundaki pankartta, "Hoşgediniz Sayın Başbakan" yazıyordu.
Tüm Metin

  Vurgunda şok iddia
Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Eski Müsteşar YardImcısı Mehmet Sedat Aban: Emniyete, DGM Savcısı Cengiz Köksal geldi ve elindeki beyaz kağıtları fırlatarak, 'Koray gitti' dedi. Beni Emniyet görevlileri dışında, sivil giyimli, kendisini MİT, JİTEM mensubu olarak tanıtan kişiler de sorguladı.
Tüm Metin

  Susurluk onaylandı
Yargıtay, 1996'da Susurluk'ta meydana gelen trafik kazası ile başlayan davaya son noktayı koydu. Yargıtay 8. Ceza Dairesi, Susurluk davası sanıklarına verilen hapis cezalarını onadı. 8. Ceza Dairesi, İstanbul 6 No'lu DGM'nin İbrahim Şahin ve Korkut Eken'e verdiği 6'şar yıl ağır hapis cezası ile 12 sanığa verdiği...
Tüm Metin

  Rahşan Ecevit yeni kitabını uçakta yazmaya başladı
Yeni çıkan kitabı "Pülümür'de Aşk"ın ardından bir kitap için daha çalışmaya başlayan Rahşan Ecevit, yazacağı yeni kitabın iskeletini Ankara-Washington arasındaki yaklaşık 12 saatlik yolculuk sırasında kurdu. Rahşan Hanım'ın yeni kitabı orman köylülerinin dramı ve ihale yolsuzluklarını anlatacak.
Tüm Metin

  Rusya'dan füze alıyoruz
Konuk Rus askeri heyeti ile önceki gün Genelkurmay Karargahı'nda yapılan toplantıda S-300 füzeleri gündeme geldi ve Türkiye'nin envanterine S-300 füzelerini de kaydetmesi için fiyat pazarlığı yapıldı. Türkiye'nin istediği S-300 füzeleri 1996'da Rumlara satılmış, Ankara buna büyük tepki göstermişti.
Tüm Metin

  Durmuş'tan Eczacılar Birliği'ne suç duyurusu
Sağlık Bakanı Osman Durmuş, Meclis Genel Kurulu'nun dünkü oturumda, Eczacılar Birliği hakkında suç duyurusunda bulundu. Eczacılığın farklı etik değeri değerleri olan bir meslek olduğunu, eczacıların tüccar gibi hareket edemeyeceğini söyleyen Durmuş şöyle konuştu: "Artık fiil, suç haline dönüşmeye başladı.
Tüm Metin

  Bahçeli: Eczacıları tehdit etmeyin
Başbakan Vekili Devlet Bahçeli eczacı olayına el koydu. Devlet Bahçeli, dün Sağlık Bakanı Osman Durmuş ile görüşerek sorunun diyalogla çözülmesini, eczacılara baskı uygulanmamasını istedi. Bahçeli, Meclis'teki odasında Durmuş ile görüşerek "Eczacıların ruhsatlarınızı iptal ederiz gibi baskı uygulanması tehdit edilmesi doğru değil.
Tüm Metin

  Bankalar şeffaf yapı kazanacak
Bahçeli, dün MHP Grubu'nda şunları söyledi: "Düzenleme bazılarına çıkar sağlamak için değil, sektöre şeffaflık ve üretimi teşvik edecek bir yapı kazandırmak üzere gerçekleştirilmiştir. Bankaların daha adil kredi dağıtan, desteğin yüzde 60'ının KOBİ'lere, esnaf ve çiftçilerimize gitmesini şart koşarak, tüketimi...
Tüm Metin

  İki çocuk yeter!
Büyükerman, hızlı nüfus artışının önlenmesi amacıyla hazırladığı yasa teklifini, 'Türkiye'de en etkili ve yetkili kişi olarak gördüğü' Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan'a sunduğunu söyledi. Büyükerman, 2'den fazla çocuk sahibi olan erkeklerin muhtarlar tarafından savcılığa ihbar edileceğini bildirdi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
PARLAMENTO
DSP   130
MHP   127
ANAP   79
DYP   85
AKP   53
SP   48
BAĞIMSIZ   16
BOŞ   12
TOPLAM   550

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır