kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Beyin faaliyetlerinizin oldukça yoğun olabileceği bugün aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ayın durumu sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Ayın burcunuzu rahat etkileyeceği bugün yoğun ve ciddi duygular altında olabileceğiniz gözleniyor. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülüyor. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Aile içi ortak konularınızda çıkabilecek ihtilaflardan rahatsız olabilirsiniz.. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Bugün yakın çevre ilişkileri, kısa yolculuklar ve artan bir iletişim göze çarpıyor. Başaktaki Ayın karşıt burcunuzdaki Güneşle olumlu etkileşimi ikili ilişkilerinizde rahatlama getiriyor. Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn sonuçları olumlu sonuçlanabilir.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Gün boyunca yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Yapıcı ve üretici yönünüz ve kurabileceğiniz olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Burcunuzda bulunan Ay size aşırı duyarlılık, evle ilgili konularda kişisel girişimler getirebilir. Kendinizi her bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Heyecanlı yapınız sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Bugün iş yaşamınızdaki gelişmeler yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz.. İçinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Yakın çevreniz ve arkadaş ortamınız siz yepyeni kararlara sürükleyebilir. Ayın burcunuzla yapacağı olumlu etkileşim liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabileceğinizi belirtiyor. Aşk konusunda idealist, özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Bugün Başak burcunda bulunan Ayın konumu iş yaşamınızda yoğun faaliyetlere işaret ediyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otorite konumundaki kimselerle iyi ilişki kurabilirsiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Son derece canlı yaratıcı ve değişime açık olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Dini ve felsefi konulara kendinizi yakın hissedebileceğiniz görülüyor.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Parasal konularda ve yatırımlarınızda daha özenli olmanız gereken bir gündesiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir, bu durumdan kârlı çıkabilirsiniz.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Karşıt burcunuz Başakta bulunan Ay, ikili ilişkilerin sizin için çok önemli olduğunu vurguluyor. Eş veya ortağınızla birbirinize karşı daha ılımlı ve duygusal açıdan yakın davranabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız mümkün.


 



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır