kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

ÇOK İŞ YAPARIZ

Ecevit, Afganistan'da Türkiye modelini önerdi, ABD Başkan Yardımcısı Cheney "O da bir şey mi, çok şey yapacağız" dedi. ABD'nin iki numaralı adamı Cheney, Ecevit'e "Türkiye'ye geniş kapsamlı işbirliğinin süreceği" mesajını verdi. Cheney, Ecevit'e "Sayın Başbakan, liderliğinizdeki Türk Hükümeti'nin reformlarını takdirle izliyor ve destekliyoruz. Türkiye'ye desteğimiz devam edecek" dedi. Ecevit, Afganistan'a Türk modeli önerdi, "Türkiye, Afganistan'da yeniden yapılanmaya talip" dedi ve önerisini açtı: "Demokratik, laik bir İslam ülkesi olarak Türkiye modern bir ülke. Afganistan'ı da kendi modeline uygun şekilde yapılandırabilir. Bu ülkenin imarına talibiz. Çağdaş ordu ve polis gücü kurabiliriz."
Tüm metin


SON DAKİKA'DA


Şifaya kilit
Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un ilaç fiyatlarını yüzde 10 düşürme kararına tepki gösteren eczaneler, yurt genelinde 2 gün süreyle kepenk kapatma eylemi başlattı. Kapalı eczaneler camlarına, 'Yaşamak ve Yaşatmak için Kapalıyız' yazılı afişler asarken, ilaç bulabilmek için kilometrelerce yol kateden...
TÜRKİYE'DE

Tekneyi sallayarak zayıfları batırmayız!
Sermaye yeterlilik oranı çıtanın altında kalan bankalara, sektördeki payına göre aktarılacak sermaye ve 7 yıllık kredi üzerine tartışmalar sürüyor. Tartışma, parasal yardımın "şeffaf ve adil" olup olmayacağı üzerine yoğunlaşıyor. Dün konuyu tartıştığımız bir banka yöneticisinin sorularımıza verdiği yanıtlar düşündürücü:
EKONOMİ'DE

Gözler Ecevit'teydi
Tam 120 işadamı, hem de en babaları Sakıp Sabancı'dan, Halit Narin'e, TUSİAD Başkanı'ndan TOBB Başkanı'na, Amerika'ya çıkarma yaptı. Üstelik tam bir siyasi destekle. Başbakan Bülent Ecevit, Dışişleri Bakanı İsmail Cem, devlet bakanları Kemal Derviş ve Tunca Toskay, Enerji Bakanı Zeki Çakan ile...
DÜNYA'DA

14 milyar $ geliyor
IMF Başkanı Horst Köhler dün Başbakan Bülent Ecevit ile yaptığı görüşmede Türkiye için önemli mesajlar verdi ve "Reformlar etkileyici. Şikayet edilecek bir şey yok. Enflasyon düşüyor, faizler düşüyor. Büyüme bekliyoruz. Cesaretlendirmeye devam edeceğiz" dedi.
POLİTİKA'DA

Hoşgeldin Batigol
Galatasaray, maç eksiğiyle Beşiktaş'a kaptırdığı liderliği almak için çıkmıştı sahaya... 7. dakikada Arif soldan gole gidecekti. Baki Tuncay Akkın'ın kaldırdığı bayrağa Ali Aydın da uydu, ama pozisyon ofsayt değildi. 9'da Ümit Cihan'dan kaptığı topla ceza alanına girdi. Ortasına Arif'ten önce Timko ayak koydu.
SPOR'DA

Deli Yürek zirveye oturdu
atv ekranında yenilik rüzgarı esiyor. Bir süredir ekrandan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Deli Yürek'i Pazartesi günü ekranına taşıyan atv, yepyeni dizilerle atağını sürdürüyor. İlk bölümüyle zirveye oturan Deli Yürek'in peşi sıra atv ekranlarında yenilikler Ocak ve Şubat ayı içinde devam edecek.
MAGAZİN'DE

Ecstasy ruh sağlığını bozuyor!
Her 4 kulüp müdavimi hap kullanıcısından birinin psikolojik sorunları var. İstatistiklere göre diğer kesimlerde bu oran beş kişide bir! Bin kulüp müdaviminin katıldığı ankete göre bu insanların psikoloğa başvurma oranı diğerlerinin iki katı. Milano Üniversitesi Virüs Bilimleri Enstitüsü'nün açıklamasına göre, 600 bin İtalyan bu kış gripten yatağa düştü.
SAĞLIK'DA

Saraylar göze kapalı
Meclis'te, 'bikini tartışması' yaşandı ve Milli saraylarda 'defile' yasağı getirildi. MHP'li İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Ahmet Çakar, bundan böyle milli saraylarda, "Devlet ricalinin katılmadığı ve milli kıyafetlerin tanıtılmadığı" hiçbir defilenin yapılmayacağını söyledi.
MELODİ'DE



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HYDE PARK
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun
KAMPÜS
Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya Eğitim Sistemleri Lisan Okulları ve bir çok temel bilgiler
DÖVİZ FİYATLARI
DOLAR 1,361,291 1,370,868
MARK 620,917 625,285
EURO 1,214,408 1,222,952
Diğer döviz bilgileri

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır