kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Deli Yürek zirveye oturdu
atv ekranında yenilik rüzgarı esiyor. Bir süredir ekrandan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı Deli Yürek'i Pazartesi günü ekranına taşıyan atv, yepyeni dizilerle atağını sürdürüyor. İlk bölümüyle zirveye oturan Deli Yürek'in peşi sıra atv ekranlarında yenilikler Ocak ve Şubat ayı içinde devam edecek.
Tüm Metin

  Derviş kavga çıkardı
Devlet Bakanı Kemal Derviş'in oğlu Erol Derviş, yapacağı programın tanıtımı için sevgilisi Yasemin Kozanoğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, hem gazetecilerle hem de sevgilisiyle kavga çıkardı. "Number One TV"de program yapacak Erol Derviş ile sevgilisi Yasemin Kozanoğlu, stüdyoda objektiflerin karşısına geçti.
Tüm Metin

  Bayülgen'in gece gözlüğü
Sevgilisi Cansu Dere ve podyum dünyasının ünlü isimleri ile birlikte Karafaki'ye gelen şovmen Okan Bayülgen, Vaçe ve Rita'nın şarkılarıyla çoştukça çoştu. Mekânı gözündeki gözlüklerle terk etmeye kalkan Bayülgen'i Karafaki personeli engelledi. Baygülgen, espirileriyle Karafaki'nin müşterilerine de özel bir gece yaşattı.
Tüm Metin

  Gelinler ve damatlar fuarda buluşacak
İzmir Fuarı Genel Müdürü Feyzi Hepşenkal, Gelinlik Damatlık ve Çeyizlik Fuarı'nın uluslar arası bir moda fuarı olma yolunda olduğuna dikkat çekerek "Simgesi gelinlik ve damatlık olan Gelin Damat Show; çok büyüyebilecek bir fuar. Söz konusu evlilik kurumu olduğu için yeni ev açacak gençler ilgi gösteriyor.
Tüm Metin

  35 yıllık evlilik tek celsede bitti
Annesi Suna Kaplan'ın 35 yıllık hayat arkadaşı Mehmet Ali Kaplan'a açtığı boşanma davasında, Yıldız Kaplan tanık olarak ifade verdi. Duruşmadaki ifadesinde Yıldız Kaplan, babasının, annesine sürekli hakaretlerde bulunduğunu söyleyerek, "Annem ve babam arasında şiddetli geçimsizlik var.
Tüm Metin

  Ablasından cesur çıktı
21 yaşındaki Ali, ünlü erkek dergisi GQ'ya verdiği birbirinden seksi pozlar sayesinde adından söz ettirmeye başladı. Ancak, Aitken'i gören Bakan'ın diğer kızı, Ali'nin üvey kardeşi Victoria da "Ben de isterim" diye tutturdu. Jonathan Aitken'in yasak aşkının meyvesi olan güzel kız tıpkı ablası gibi hatta...
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır