kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Şifaya kilit
Saglık Bakanı Osman Durmuş'un ilaç fiyatlarını yüzde 10 düşürme kararına tepki gösteren eczaneler, yurt genelinde 2 gün süreyle kepenk kapatma eylemi başlattı. Kapalı eczaneler camlarına, 'Yaşamak ve Yaşatmak için Kapalıyız' yazılı afişler asarken, ilaç bulabilmek için kilometrelerce yol kateden...
Tüm Metin

  Büyük acı
Boğaziçi Köprüsü, dün yine bir trajediye sahne oldu. Bu kez canına kıyan genç bir kızdı.. Ve ilk kez köprüden atlayıp canına kıyan bir insanı, öz babası denizden çıkartıyordu.. Ortaköy'de oturan Özel Üsküdar Amerikan Koleji 1. sınıf öğrencisi Lara Falay, dün sabah saatlerinde okul servisiyle evden ayrıldı.
Tüm Metin

  16'lık stajyere 'Taciz' davası
Adana, Türkkent Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Koop Genel Başkanı Abdurrahman Özalp aleyhine açılan cinsel taciz davasıyla çalkalanıyor. 16 yaşındaki E.A. geçtiğimiz Temmuz ayında polise başvurarak Özalp'in kendisine sarkıntılıkta bulunduğunu öne sürdü.
Tüm Metin

  2 otomobili, içindeki çocuklarla çaldılar
İlk olay Levent'te meydana geldi. Nuri Kayacı-Şengül Kayacı çifti iki ayrı otomobille evlerine dönmek üzere yola çıktı. Bir süre sonra Şengül Kayacı'nın otomobili, Levent'te arıza yaptı.Nuri Kayacı, 3 yaşındaki kızı Berrin'i otomobilde bırakıp, karısına yardım etmek üzere park ettiği aracından indi.
Tüm Metin

  Emekli astsubay evinde öldürüldü
Sünger ticareti ile uğraşan emekli astsubay Mustafa Manzak; Büyükçekmece Mimarsinan Fazilet Sokak'taki villasında saldırıya uğradı. Bir süre katille boğuştuğu belirlenen Manzak'ın, kafasından ve kolundan aldığı bıçak yaralarının yanısıra göğsüne isabet eden domdom kurşunuyla öldüğü anlaşıldı.
Tüm Metin

  Paşa'dan protokol protestosu
Oyunu izlemek üzere gelen MGK Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç, ikinci sırada ayrılan protokol yerini beğenmedi. Duruma tepki gösteren Org. Kılınç, oyunun başlamasına yaklaşık 5 dakika kala salonu terk etti. Ancak çıkış sırasında yetkililer tarafından "Protokolde bir aksaklık oldu.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır