kapat
16.01.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Gözler Ecevit'teydi
Tam 120 işadamı, hem de en babaları Sakıp Sabancı'dan, Halit Narin'e, TUSİAD Başkanı'ndan TOBB Başkanı'na, Amerika'ya çıkarma yaptı. Üstelik tam bir siyasi destekle. Başbakan Bülent Ecevit, Dışişleri Bakanı İsmail Cem, devlet bakanları Kemal Derviş ve Tunca Toskay, Enerji Bakanı Zeki Çakan ile...
Tüm Metin

  Türkiye, İslam dünyası için mükemmel model
ABD Başkanı George W. Bush'un Ulusal Güvenlik Danışmanı Condoleezza Rice, bugünkü tarihi buluşma öncesi Beyaz Saray'da sınırlı sayıda Türk gazeteciyi ağırladı. Roosevelt odasında yapılan 30 dakikalık toplantıda Rice, söze Bush-Ecevit görüşmesinin gündemini Irak'ın oluşturmayacağını söyleyerek başladı.
Tüm Metin

  Irak kontrol altında tutulmalı
Görüşme sırasında Irak konusunu açan Ecevit bunu bugün Başkan Bush ile yapacağı görüşmede de ele alabileceğini söyledi. Grosman görüşme sırasında Ecevit'e Irak'ın muhakkak kontrol altında tutulması ve liderliğin değişmesi gerektiğini söyledi. Ecevit bunun üzerine "Irak'taki bir çözülme bölgede istikrarsızlığa yol açar.
Tüm Metin

  Ecevit, para dolusu valizle dönecek
Türk hükümeti ziyaretin ekonomik işbirliği bölümüne önem veriyor. ABD'liler Rum kesiminin AB üyeliği konusuna karışmak istemiyor Türk heyetinin Washington temaslarının ana gündem maddesi Kıbrıs. Ecevit'in ziyaretine Simitis'in gezisinden daha çok önem veriliyor.
Tüm Metin

  Norveçli bakanın sıradışı evliliği
Norveç , dünyada eşcinsel evliliklere olumlu yaklaşan, izin veren nadir ülkelerden biri. Ülke, 1993 yılında komşusu Danimarka'nın ardından eşcinsellerin evlenmesine izin veren ikinci ülke olmuştu. Norveç'te eşcinsel çiftlere diğer çiftlerle eşit haklar tanınıyor.
Tüm Metin

  Ünlü talkşovcuya kral gibi maaş
ABD'nin önde gelen haber kanalı CNN, ünlü talkşov sunucusu Larry King'in sözleşmesini bir servet ödeyerek yeniledi. CNN, 4 yıllık daha anlaşma imzaladığı Larry King'in yıllık ücretine yüzde 100 zam yaparak 7 milyon dolardan 14 milyon dolara (yaklaşık 18 trilyon lira) çıkardı.
Tüm Metin

  Hakemlerin en merhametlisi
İlginç olay Essex'teki Wimple 2000 ile Earls Colne takımları arasındaki maçta yaşandı. Maçı yöneten 18 yıllık hakem Brian Savill ev sahibi Wimple 2000'nin 18 farklı yenik duruma düşmesine daha fazla dayanamadı ve onlarla birlikte atağa kalktı.
Tüm Metin

  Bu kadar para kazanmıyorum ki hakim bey!
Finlandiya'da Ilta-Sanomat gazetesine göre, Harley Davidson motosiklet hayranı trilyoner Vanjoki, Helsinki'de geçen yıl Ekim ayında saatte 50 kilometre hız sınırının olduğu caddede motosikletiyle 75 km hız yaparken yakalandı.
Tüm Metin

  Ünlü milyardere 320 bin dolarlık nafaka davası!
Eski kocasının boşanırken kızının her türlü ihtiyacını karşılamaya söz verdiğini belirten, Lisa Bonder Kerkorian, Kira adlı kızının aylık ihtiyaçlarını şöyle sıraladı: 144 bin dolar ulaşım; 14 bin dolar partiler; 7 bin dolar hayır kurumlarına bağış; 4300 dolar beslenme; 5900 dolar dışarıda yenilen yemekler;
Tüm Metin

  Başkan Bush başını çarpmasa ölecekti
Beyaz Saray'ın en atletik başkanlarından biri olan Bush'un önceki günkü bayılması daha önceki Amerikan başkanlarının yaşadığı sağlık sorunlarını bir kez daha gündeme getirdi. Ancak Beyaz Saray geleneklerinde başkanların sağlık problemleri, basına yansımadan halledilirdi:
Tüm Metin

  Kıbrıs'ta barış mumları yakıldı
Lefkoşa'nın ara bölgesi Ledra Palas'ın Rum tarafında bir grupla toplanan Klerides'in kızı Kati Klerides, babasının Denktaş ile yapacağı görüşmeyi desteklediğini belirterek, "Kıbrıs'ın yeniden birleşmesini istiyoruz" dedi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır